Energie & Duurzaamheid - Katoele Subsidie Experts Beilen

Energie & Duurzaamheid

Energie & Duurzaamheid

Denkt u na over investeren in duurzame energie of in vermindering van energiegebruik? Bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen, maar ook investeringen als energiezuinige verlichting komen in aanmerking voor subsidie. Nederland moet in de komende jaren een flinke slag maken van fossiele brandstoffen richting duurzame energiebronnen. Daarom heeft de overheid diverse subsidiemogelijkheden gecreëerd voor bedrijven en particulieren. Op het gebied van Energie & Duurzaamheid zijn verschillende soorten subsidie en dit maakt dit een complex werkveld. Zo zijn er subsidies voor duurzame energieopwekking (de SDE+), contante subsidies voor installaties en investeringen en fiscale regelingen. Bij Katoele Subsidie Experts hebben we alle subsidiemogelijkheden in beeld en veel ervaring met subsidietrajecten die te maken hebben met energie en duurzaamheid. Daardoor zorgen wij dat u geen subsidiemogelijkheden misloopt.

SDE +

Stimuleringsregeling Duurzame Energie staat voor SDE. Via deze regeling kunt u subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie. Voorbeelden hiervan zijn:

 • windenergie
 • zonnepanelen
 • energie uit biomassa

Vrijwel elk bedrijf kan hernieuwbare energie opwekken en dus ook gebruikmaken van de voordelen van de SDE+ regeling.

Wilt u meer weten?

U kunt alle regelingen omtrent Energie & Duurzaamheid terug vinden via deze link: Energie & Duurzaamheid

Spreekt u liever direct een van onze medewerkers? Of heeft u gewoon een vraag? Leg deze dan vrijblijvend voor aan een van onze medewerkers! U kunt ons telefonisch bereiken op 0593 – 82 02 22 of via de mail naar info@subsidie-experts.nl.

Energie & Duurzaamheid

 

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: