Laura Katoele

Functie: SubsidieadviseurLaura Katoele

In de rol van adviseur vind ik het belangrijk om naast een (agrarische) ondernemer te staan. Samen de toekomstplannen van de ondernemer doorspreken en daarna de subsidiemogelijkheden voor de ondernemer in kaart brengen.

In overleg met de ondernemer bepalen we welke subsidieaanvragen we gaan inzetten. Subsidies correct aanvragen, maar ook de tussenrapportages en einddeclaraties verzorgen behoren tot de rol van subsidie adviseur.  Ervoor zorgen dat het verkregen subsidiegeld ook daadwerkelijk uitbetaald wordt is namelijk net zo belangrijk als het succesvol aanvragen van een subsidie.

Met de ondernemers probeer ik een lange termijn relatie op te bouwen. Hierdoor zorg ik ervoor dat het subsidierendendement op korte termijn en lange termijn optimaal benut wordt voor de ondernemer.

Naast mijn werk

Als ik thuis ben breng ik graag de tijd door met onze actieve dochter en zoon. Verder breng ik mijn vrije tijd door met al onze beesten. Paardrijden op ons eigen paard, met onze hond wandelen en ook de poezen en konijnen krijgen hun aandacht. Daarnaast probeer ik ook nog tijd in de agenda te vinden om leuke dingen te doen met onze vrienden.

Contact

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking:

  Onze subsidie-experts

  De adviseurs van Katoele Subsidie Experts hebben kennis van meerdere vakgebieden en kijken verder dan de rest. We willen alles weten over uw project(-en), uw bedrijf en uw manier van ondernemen, zodat we uw subsidiekansen optimaal kunnen benutten.

  En we zijn natuurlijk thuis in de wereld van regelingen, beschikkingen, einddeclaraties, deadlines, calls en tenders. We wijzen u graag de weg in subsidieland en zijn benieuwd naar uw plannen!

  vb-medewerker

  Janmar Katoele

  Eigenaar en expert op het gebied van techniek, innovatie en MKB
  Lees meer over Janmar

  vb-medewerker

  Laura Katoele

  Eigenaar en expert op het gebied van landbouw, plattelandsontwikkeling en duurzaamheid
  Lees meer over Laura

  Boaz en Joey

  Kantoorhonden
  Lees meer over Boaz en Joey

  vb-medewerker

  Uilke Bosma

  Medewerker en expert op het gebied van landbouw en innovatie
  Lees meer over Uilke

  vb-medewerker

  Jolien Beuving

  Medewerker binnendienst
  Lees meer over Jolien

  Tiemen

  Tiemen Dolfijn

  Expert op het gebied van Innovatie, MKB en Landbouw
  Lees meer over Tiemen

  Wet bevordering speuren en ontwikkeling 2024 (WBSO)

  Wet bevordering speuren en ontwikkeling 2024 (WBSO)

  Wet bevordering speuren en ontwikkeling 2024 Voor bedrijven en zelfstandigen die zich met technische innovatie bezighouden isLees meer
  ISDE 2027-2030

  ISDE 2027-2030

  ISDE 2027-2030 Voor de jaren 2027-2030 blijft nog € 1,8 miljard gereserveerd, met name voor ISDE-subsidie.  Met deLees meer
  MKB Advies Voucher Drenthe 2024

  MKB Advies Voucher Drenthe 2024

  MKB Advies Voucher Drenthe 2024  Met de regeling MKB Advies Voucher Drenthe kunnen in Drenthe gevestigde MKB’ersLees meer