Subsidie Advies - Katoele Subsidie Experts te Beilen

Subsidie Advies

Subsidie Advies – Katoele Subsidie Experts

Waarom kiest u ervoor om subsidie advies in te winnen? Omdat Katoele Subsidie Experts met zijn jarenlange ervaringen in de subsidiewereld alles in huis heeft om uw subsidieaanvraag succesvol van aanvraag tot einddeclaratie te begeleiden.

Waarom subsidie advies?

Katoele Subsidie Experts helpt u om de match te maken en de valkuilen te vermijden. Wij zetten onze kennis van diverse regelingen en onze uitgebreide subsidiedatabase daarbij in. Wij zijn een adviesbureau dat u begeleidt gedurende het hele subsidietraject: van begin tot eind, van de aanvraag tot de einddeclaratie. 

De subsidiewereld is namelijk een vak apart. Voor zowel zakelijk als particulier zijn er subsidieregelingen waar de meeste mensen niet van weten dat ze bestaan. Omdat er in alle soorten en maten subsidieregelingen zijn is het voor ondernemers en organisaties vaak al lastig om een goede match te vinden tussen hun idee en een subsidie die hierbij aansluit. 

Naast het indienen van de aanvraag en het voorwerk wat hieraan vooraf gaat krijgt u ook te maken met de subsidieadministratie. Door onze jarenlange ervaring met subsidies kunnen wij uw bedrijf zoveel mogelijk lasten uit handen nemen. 

Stappenplan

 1. Het begint allemaal met uw idee!
 2. Als u een idee heeft kunt u ons om advies vragen welke regeling het beste bij u past.
 3. Dan volgt er een projectplan.
 4. Als het projectplan er is kan de aanvraag geschreven worden!
 5. In overleg met u wordt de aanvraag vervolgens ingediend.
 6. Na controle van de aanvraag volgt een beschikking.
 7. Dit is het startsein voor de uitvoering van het project!
 8. Als het project is uitgevoerd volgt de einddeclaratie.
 9. En dit leidt tot het laatste punt van het proces: de subsidie!

Dit is een algemeen stappenplan welke bij vele regelingen te hanteren is. Er zijn natuurlijk ook contante regelingen welke tussentijds of vooraf al een deel of het volledige subsidie bedrag uitbetalen. Aan de andere kant zijn er ook fiscale regelingen welke u mee kunt nemen in uw aangiften van de belasting, dit kan u leuke voordelen opleveren.

Lees hier alles over onze werkwijze.

 

 

subsidie advies

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: