Subsidie adviesbureau - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie adviesbureau

Subsidie adviesbureau

Wat is het voordeel van een subsidie adviesbureau? Subsidieadvies is een bijzonder vak. Door de grote hoeveelheid en diversiteit aan subsidieregelingen is het vaak lastig om zelf de juiste subsidie te vinden bij uw idee. 

Met alleen het vinden van de juiste subsidie bent u er nog niet. Er bestaat namelijk de kans dat regelingen met elkaar te combineren zijn, of juist helemaal niet! Vooral bij het indienen van de aanvraag, het bijhouden van de subsidieadministratie, het beantwoorden van vragenbrieven en het indienen van einddeclaraties kunnen wij u veel werk uit handen nemen.

Wij als subsidie adviesbureau ondersteunen u dus van het subsidieadvies tot de daadwerkelijke subsidie (einddeclaratie) !  

Werkwijze

Als subsidie adviesbureau helpt Katoele Subsidie Experts u graag verder bij het vinden van de juiste subsidie voor uw idee. Tevens hebben wij alle kennis in huis om u tijdens het gehele subsidie traject te ondersteunen en te adviseren.

Lees hier alles over onze werkwijze.

Meer weten?

Heeft u ideeën voor een project, verbouwing, verduurzaming of innovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! De kans is namelijk groot dat u in aanmerking kunt komen voor subsidie om uw ideeën vooruit te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie adviesbureau

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: