Subsidie dubbel glas - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie dubbel glas

Subsidie dubbel glas

Dubbel glas in combinatie met energie & duurzaamheid dat is subsidie dubbel glas. Denkt u na over investeren in duurzame energie of in vermindering van energiegebruik? Bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen, maar ook investeringen als het isoleren van bestaande constructies komen in aanmerking voor subsidie. Nederland moet in de komende jaren een flinke slag maken van fossiele brandstoffen richting duurzame energiebronnen. Daarom heeft de overheid diverse subsidiemogelijkheden gecreëerd voor bedrijven en particulieren.

Op het gebied van energie en duurzaamheid zijn verschillende soorten subsidie en dit maakt dit een complex werkveld. Bij Katoele Subsidie Experts hebben we alle subsidiemogelijkheden in beeld en veel ervaring met subsidietrajecten die te maken hebben met energie en duurzaamheid. Daardoor zorgen wij dat u geen subsidiemogelijkheden misloopt.

Energie en duurzaamheid

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting. Wanneer u dubbel glas wilt laten installeren valt dit onder het isoleren van bestaande constructies.

Wilt u meer weten over de EIA regeling en wat dit voor u betekend?

Wilt u meer weten?

Wilt u liever direct een van onze werknemers spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie dubbel glas

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: