Subsidie duurzaamheid - Katoele Subsidie Experts

Subsidie duurzaamheid

Subsidie duurzaamheid

Subsidie duurzaamheid

Subsidie duurzaamheid kan een uitkomst voor u zijn wanneer u nadenkt over investeren in duurzame energie of wanneer u het energieverbruik wilt verminderen.

Door het verlenen van subsidie wordt het voor ieder bedrijf mogelijk gemaakt om duurzamer te worden. Het is voor u als bedrijf belangrijk om na te denken over het verduurzamen van uw bedrijf. Hier bespaart u in de toekomst niet alleen geld en energie mee, maar u werkt ook mee aan een duurzamer Nederland.

Investeringen

Om u een voorbeeld te geven van duurzame investeringen vindt u hieronder enkele voorbeelden:

 • Zonnepanelen
 • Energiezuinige verlichting

Voor zowel particulieren als bedrijven zijn er subsidiemogelijkheden. Wanneer u alle mogelijkheden wilt weten om duurzaam te investeren kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.

Regelingen

Er zijn op het gebied van duurzaamheid diverse subsidiemogelijkheden. Dit kunnen contante en/of fiscale subsidies zijn. Hieronder vindt u enkele regelingen welke voor u interessant kunnen zijn:

Meer weten?

Wilt u meer weten over subsidie en duurzaamheid of heeft u plannen op het gebied van duurzaamheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie duurzaamheid

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: