Subsidie duurzame energie - Katoele Subsidie Experts

Subsidie duurzame energie

Subsidie duurzame energie

Subsidie duurzame energie iets voor u? Wanneer u zonnepanelen aan wilt schaffen kunt u gebruik maken van subsidie, maar ook investeringen als energiezuinige verlichting komen in aanmerking voor subsidie. Nederland moet in de komende jaren een flinke slag maken van fossiele brandstoffen richting duurzame energiebronnen. Daarom heeft de overheid diverse subsidiemogelijkheden gecreëerd voor bedrijven en particulieren.

Mogelijkheden

Wanneer u subsidie zoekt voor duurzame energie zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er onder andere subsidies voor duurzame energieopwekking, contante subsidies voor installaties en investeringen en fiscale regelingen.

Regelingen

De meest gebruikte regelingen zijn:

De Energie Investeringsaftrek is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming.

De MIA Vamil subsidie is voor ondernemers die fiscaal voordelig willen investeren in milieuvriendelijke technieken.

Met de Investeringssubsidie duurzame energie kunnen particulieren en zakelijke gebruikers een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

meer regelingen

Natuurlijk zijn er nog meer regelingen. Wordt uw regeling hierboven niet genoemd? Neem dan een kijkje bij de onderstaande link.

Vindt hier alle regelingen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of denkt u in aanmerking te komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie duurzame energie

 

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: