Subsidie energiebesparende maatregelen - Katoele Subsidie Experts

Subsidie energiebesparende maatregelen

Subsidie energiebesparende maatregelen

Denkt u na over investeren in duurzame energie of in vermindering van energiegebruik? Bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen, maar ook investeringen als energiezuinige verlichting komen in aanmerking voor subsidie. Nederland moet in de komende jaren een flinke slag maken van fossiele brandstoffen richting duurzame energiebronnen. Daarom heeft de overheid subsidie energiebesparende maatregelen. Dit betekend dat de overheid diverse subsidiemogelijkheden heeft gecreëerd voor bedrijven en particulieren.

Op het gebied van energie en duurzaamheid zijn verschillende soorten subsidie en dit maakt dit een complex werkveld. Zo zijn er subsidies voor duurzame energieopwekking (de SDE+), contante subsidies voor installaties en investeringen en fiscale regelingen. Bij Katoele Subsidie Experts hebben we alle subsidiemogelijkheden in beeld en veel ervaring met subsidietrajecten die te maken hebben met energie en duurzaamheid. Daardoor zorgen wij dat u geen subsidiemogelijkheden misloopt.

SDE+ : de subsidie voor produvtie duurzame energie!

Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE) kunt u subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie zoals windenergie, zonnepanelen en energie uit biomassa.

Vrijwel elk bedrijf kan hernieuwbare energie opwekken en dus gebruikmaken van de voordelen van SDE+.

Lees hier meer over de SDE+.

Energiebesparende succesverhalen!

SDE+ voor zonne-energie

“Door de goede timing en verwoording van onze SDE+ aanvraag is het Katoele Subsidie Experts gelukt om voor Noordhuis, thuis op kantoor een beschikking te krijgen voor subsidie van de zonnepanelen.”

Jacco Wink HFA van Noordhuis Meppel BV

Lees hier het volledige verhaal.

MDV, MIA- en EIA-project

“Omdat we een nieuwe stal wilden bouwen die aan de MDV-eisen voldoet, kregen we de tip om contact op te nemen met Katoele Subsidie Experts. En dat is ons prima bevallen. Hele plezierige en gemakkelijk toegankelijke mensen waarmee we tijdens een aantal gesprekken alles duidelijk op een rij hebben gezet. Goede contacten tijdens het proces, en dit alles heeft geresulteerd in een stal die met vlag en wimpel is geslaagd voor de certificering. Een aanrader.”

Maatschap Brands-Weggemans te Rolde

Lees hier het volledige verhaal.

Heeft u vragen?

Bekijk nog een keer rustig alle regelingen door op de onderstaande link naar het volledige menu te gaan.

Vindt hier alle regelingen.

Of neem contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie energiebesparende maatregelen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: