subsidie Friesland - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie Friesland

Wat is subsidie Friesland?

Subsidie Friesland, dat is Katoele Subsidie Experts. Opgericht in 2011, en in rap tempo uitgegroeid tot een goed presterend bureau met 5 medewerkers. Eén van onze experts helpt u graag met al uw subsidievragen.

Tachtig procent van de bedrijven in Noord-Nederland weet niet wat er allemaal mogelijk is met subsidie. Bent u benieuwd of ook uw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie? Dan ben tu bij ons aan het goede adres.

Katoele Subsidie Experts is meer dan alleen een subsidieadvies bureau. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Dat zorgt voor korte lijnen, en dat werkt prettiger voor ons en voor u als klant. Omdat wij zelf MKB’er zijn, begrijpen wij ondernemers als geen ander. Wij staan dus dicht bij onze klanten en de klanten dicht bij ons.

Graag maken wij u dan ook wegwijs op onze website. U kunt hier informatie vinden over onder andere subsidies, medewerkers, sponsoring, nieuwsonze werkwijze en wie wij zijn.

Friese ondernemers over Katoele Subsidie Experts

Werff talent

“De samenwerking was goed. Het voelde echt dat ik gesteund werd. Zonder Katoele Subsidie Experts had ik de subsidieaanvraag nooit kunnen doen, want dan had het mij veel te veel tijd gekost.”

Marije van  der Werff, directeur Werff Talent

Werff Talent is een bemiddelingsbedrijf voor logistiek personeel, gevestigd in Heerenveen. Zij wil zich in de markt onderscheiden met een team van intercedenten die als een kameleon uit de voeten kunnen met alle klant- en medewerkersvragen en chauffeurs die goed en gedegen werk leveren.

Manege RCA

“Dankzij het advies van Katoele Subsidie Experts hebben wij de stap durven zetten tot een grote investering. Katoele Subsidie Experts heeft 20% subsidie binnen weten te halen, en daardoor hebben wij 5% omzetverhoging in het eerste jaar kunnen realiseren. En minstens zo belangrijk het werkplezier is enorm verhoogd, alle positieve reacties van onze gasten zijn hartverwarmend. Trots en tevreden…dat wij samen met Katoele Subsidie Experts in een economisch moeilijke tijd verder hebben durven kijken dan de rest zodat wij nu de vruchten plukken!”

Marcelle van Valkengoed & Camiel van Ulden, Eigenaren Manege RCA 
Manege Recreatie Centrum Appelscha is niet alleen een manege, maar biedt ook pensionstalling aan en een groepsaccommodatie. Het hele jaar rond vinden bovendien diverse activitieten plaats op het terrein. Manege RCA heeft haar accommodatie uitgebreid met een tweede overdekte rijbaan en een paardenvijver. De manege kan haar klanten nu een breder palet aan diensten bieden en kan meer klanten ontvangen.

Herder Agro

“Om in aanmerking te komen voor subsidie voor duurzaamheid en dierwelzijn heeft Katoele Subsidie Experts ons super geholpen en tijdens het proces van aanvragen en uitvoeren begeleid. Dit resulteerde in een zeer relaxte periode met uiteindelijk een stal die het MDV certificaat mag dragen en voldoet aan de nieuwste eisen. Ook de uitbetaling van het subsidiebedrag was vlot en zonder moeilijkheden. Dit was ons zonder hen niet gelukt!” 

Maaike Herder, Mede-eigenaar Herder Agro

Herder Agro uit Wijnjewoude is een kalverhouderij met bijna 1500 kalveren verdeeld over drie verschillende stallen. In 2014 is het bedrijf uitgebreid. De nieuwe stal is gebouwd met een duurzaamheidscertificaat. De stal is voorzien van een luchtwasser, LED-lampen en een computergestuurd ventilatiesysteem. In het kader van dierwelzijn zijn de roosters voorzien van rubber, zodat  de kalveren op een zachtere ondergrond liggen.

Subsidiewijzer: subsidiemogelijkheden Friesland

Voor bedrijven in Friesland zijn er diverse subsidie mogelijkheden. Op onze website vindt u informatie over diverse subsidies die interessant kunnen zijn voor u als Friese ondernemer.
Wij zijn actief in verschillende branches: van innoverend MKB tot technische ondernemingen en van de agrarische sector tot recreatie en toerisme.
Er zijn algemene MKB subsidies en bedrijfssubsidies, maar ook subsidies starters. Voor alle branches zijn weer andere subsidieregelingen en de ontwikkelingen in ons vakgebied volgen elkaar snel op. Onze ervaren specialisten helpen u graag om de mogelijkheden voor subsidie Friesland in kaart te brengen, een aanvraag in te dienen en begeleiden u vervolgens gedurende het project, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als projectadministratie en deadlines.

Subsidie Fryslan

Bent u bezig met een maatschappelijk initiatief? LEADER Fryslan wil de leefbaarheid en de economie op het platteland versterken en verder ontwikkelen. Hiervoor ondersteunt zij initiatieven van inwoners, ondernemers en organisaties uit het gebied zelf. Initiatiefnemers van projecten in Noardwest-Fryslân en Noordoost-Fryslân kunnen in de loop van 2016 aanspraak maken op LEADER-subsidie. Dit geldt voor de periode tot 2020. Het Waddenfonds heeft subsidie voor de kustzone Fryslan en Groningen. De focus van het Waddenfonds ligt de komende tien jaar om investeringen op het gebied van energie, natuur en economie die écht een verschil in gang zetten.
Wanneer u zich bezig houdt met het ontwikkelen van producten, processen of programmatuur zou de WBSO (wet bevordering speuren en ontwikkeling) regeling interessant voor u kunnen zijn. Tevens valt technisch wetenschappelijk onderzoek onder de WBSO regeling. Voor de Jonge landbouwers in Friesland is er de JoLa. De Jonge Landbouwers (JoLa) regeling is bedoeld als steun in de rug  om bijvoorbeeld het bedrijf dat jonge landbouwers van hun ouders hebben overgenomen, te moderniseren en duurzamer te maken. Dit waren enkele subsidiemogelijkheden die wellicht interessant kunnen zijn, alle subsidies van A-Z vind u terug op onze website.

Neem contact op en leg uw plan voor!

Heeft u plannen voor een nieuw project, en vraagt u zich af of hier subsidiemogelijkheden voor zijn in Friesland? Vraagt u zich af ‘wat voor subsidies kan ik aanvragen?’ Neem dan gerust contact met ons op, onze subsidie experts vertellen u graag meer over subsidie Friesland.

Vragen?

Heeft u vragen over subsidie Friesland? Stel ze dan gerust en neem vrijblijvend contact met ons op!

Subsidie Friesland

U bent van harte welkom op ons kantoor in Beilen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: