Subsidie op zonnepanelen - Katoele Subsidie Experts

Subsidie op zonnepanelen

Subsidie op zonnepanelen iets voor u?

Subsidie op zonnepanelen, wat kan je daarmee? Hier zijn diverse subsidiemogelijkheden voor. Het belang van duurzame energie produceren speelt hierbij een grote rol. Katoele Subsidie Experts kan u bij dit subsidie proces begeleiden en de aanvragen voor u verzorgen.

Wat is er mogelijk?

Energie investeringsaftrek

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Lees hier alles over de EIA.

Subsidie voor zonnepanelen

“Door de goede timing en verwoording van onze SDE+ aanvraag is het Katoele Subsidie Experts gelukt om voor Noordhuis, thuis op kantoor een beschikking te krijgen voor subsidie van de zonnepanelen.”

Jacco Wink HFA van Noordhuis Meppel BV

Noordhuis Meppel, specialist in projectinrichting, presentatieapparatuur, kantoormachines en office supplies heeft geïnvesteerd in een installatie voor zonne-energie. Katoele Subsidie Experts vroeg voor dit bedrijf met succes subsidie aan in het kader van de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie. Noordhuis Meppel ontvangt daardoor de komende jaren subsidie voor de productie van duurzame energie met de zonnepanelen.

Lees hier alles over de regeling.

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie op zonnepanelen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: