Subsidie Overijssel - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie Overijssel

Subsidie Overijssel

Subsidie Overijssel is een ruime benaming voor meerdere subsidieregelingen. Dit kunnen regelingen zijn die specifiek gelden voor ondernemers in de provincie maar ook regelingen die gelden voor heel (noord) Nederland.

Subsidiemogelijkheden

Enkele regelingen welke specifiek gelden voor Overijssel:

Dit is een subsidie voor MKB bedrijven om hun werknemers de gelegenheid te geven opleidingen te volgen en zich verder te ontwikkelen zodat zij duurzaam ingezet kunnen worden

Kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Dit is een subsidie voor activiteiten die de toegang en behoud van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt bevorderen.

Deze subsidieregeling is voor de verbetering van beroepskwalificaties voor de uitoefening van de huidige kernactiviteiten van de zelfstandig professional.

Meer regelingen

Omdat de bovengenoemde mogelijkheden niet de enigste regelingen zijn die gelden voor Overijssel hebben wij alle subsidiemogelijkheden voor u op een rij gezet op onze website:

Meer weten?

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden in Overijssel of denkt u in aanmerking te komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie Overijssel

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: