Subsidie regelingen - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie regelingen

Subsidie regelingen

Katoele Subsidie Experts werpt een brede blik op uw onderneming en kijkt verder dan de rest. Wij hebben een goed overzicht van de actuele subsidie regelingen.

Ten eerste zijn er heel veel regelingen: de landelijke overheid, regio’s, provincies en zelfs gemeenten hebben allemaal hun eigen subsidiemiddelen beschikbaar. Katoele Subsidie Experts houdt dagelijks het subsidienieuws in het oog en heeft een goed overzicht van wat er mogelijk is in de subsidiewereld. Om u een indruk te geven, hebben we in dit overzicht de belangrijkste subsidieregelingen op een rijtje gezet. Wij denken graag met u mee om de regeling te vinden die het beste past bij uw idee of project.

Contant en fiscale regelingen

Er zijn ten eerste verschillende soorten subsidieregelingen. Bij contante regelingen wordt het subsidiebedrag rechtstreeks uitgekeerd. Bij fiscale regelingen krijgt u als ondernemer een extra aftrekpost op de fiscale winst.

Categorieën

Inhoudelijk zijn er verschillen tussen de diverse regelingen. Er zijn regelingen voor verschillende branches, zoals de agrarische sector of recreatie en toerisme. Ook gaan sommige regelingen uit van een bepaald geografisch gebied: bijvoorbeeld Noord-Nederland of een bepaalde provincie. Daarom hebben wij de actuele regelingen in dit subsidie-overzicht verdeeld over een aantal categorieën.

Overzicht subsidies

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of vul ons contactformulier in, deze vindt u hier.

Subsidie regelingen

 

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: