Subsidie zonneboiler - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie zonneboiler

Subsidie zonneboiler

Subsidie zonneboiler

Investeringen in zonneboilers, -collectoren of -panelen, die worden toegepast op woningen kunnen voor subsidie in aanmerking komen. Voorwaarde voor subsidie zonneboiler is dan wel dat deze apparaten als afzonderlijke bedrijfsmiddelen beschouwd kunnen worden die geen deel uitmaken van de woning. Wanneer dit het geval is kan het vallen onder de EIA regeling. Tevens vallen zonneboilers onder de ISDE regeling.

Energie Investeringsaftrek

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

De EIA is van toepassing op investeringen in:

A. bedrijfsgebouwen
B. processen
C. transportmiddelen
D. duurzame energie
E. energieadvies

Lees hier alles over de EIA.

Investeringssubsidie Duurzame Energie 

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunnen particulieren en zakelijke gebruikers een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

De overheid wil stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Dit zorgt voor energiebesparing en vermindering van CO2-uitstoot.

Voor wie is de ISDE?

De ISDE geldt voor particulieren en bedrijven.

Wat levert de ISDE u op?

De hoogte van het subsidiebedrag per apparaat hangt af van het soort zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel en de energieprestatie.

Lees hier alles over de ISDE.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen met betrekking tot zonneboilers of andere manieren van duurzaam verwarmen? Neem dan contact met ons op wij kijken graag wat voor subsidie mogelijkheden er voor u zijn. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of vul hier het contactformulier in.

Subsidie zonneboiler

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: