Subsidieadvies Beilen - Katoelle Subsidie Experts

Subsidieadvies Beilen

Subsidieadvies Beilen, dat is Katoele Subsidie Experts. Opgericht in 2011 en gevestigd te Noordveen 1. Onze subsidie-experts helpen u graag met al uw subsidievragen. 

Katoele Subsidie Experts is meer dan alleen een subsidieadviesbureau. Wij dragen Beilen namelijk een warm hart toe. Als kleine onderneming staan wij dicht bij onze klanten en de klanten dicht bij ons. Graag maken wij u dan ook wegwijs op onze website. U kunt hier namelijk veel info vinden over onder andere subsidies, medewerkers, sponsoring, nieuwsonze werkwijze en wie wij zijn.

Waarom Beilen

De locatie in Beilen is erg praktisch voor ons kantoor, omdat de ligging centraal is, en we van hieruit snel de belangrijkste uitvalswegen bereiken. Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten, en daarom is het wel zo gemakkelijk dat we vanuit Beilen heel Noord-Nederland eenvoudig kunnen bereizen. Dankzij de ligging aan de A28 zijn we ook snel onder Zwolle. In ons mooie kantoorpand zitten meerdere bedrijven. De onderlinge kruisbestuiving is gunstig voor ons en onze klanten. Deze samenwerking maakt het een ideale werkomgeving, die we hopelijk nog uit zullen breiden.

Wanneer u zich bezig houdt met het ontwikkelen van producten, processen of programmatuur zou de WBSO (wet bevordering speuren en ontwikkeling) regeling interessant voor u kunnen zijn als ondernemer in Beilen. Tevens valt technisch wetenschappelijk onderzoek ook onder de WBSO regeling. Heeft u plannen voor een nieuw project? Neem dan gerust contact met ons op, onze subsidie-experts vertellen u graag meer over de subsidiekansen.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel ze dan gerust en neem vrijblijvend contact met ons op!

Subsidieadvies Beilen

 

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: