Subsidieregeling Innoveren - Katoele Subsidie Experts

Subsidieregeling innoveren

Subsidieregeling Innoveren

Heeft u een innovatief idee? Dan is de subsidieregeling innoveren wellicht iets voor u. Het succesvol aanvragen van subsidies voor innovatie is één van de specialiteiten van Katoele Subsidie Experts. Onze ervaren adviseurs maken op basis van een brede blik op uw bedrijf een gedegen inschatting van de regeling die het meest geschikt is om uw innovatieve idee verder te brengen, verzorgen de complete aanvraag en nemen u de administratie en de communicatie met de subsidiegever uit handen.

Innovatie kan hierbij zijn de ontwikkeling van een product dat nieuw is voor de wereld, maar kan ook gaan om de verbetering van uw eigen productieproces.

Regelingen

Als u een innovatief idee heeft dan wilt u daar waarschijnlijk zo snel mogelijk mee aan de slag, om uw vernieuwing om te zetten in realiteit. Onderstaand vindt u de link naar alle regelingen die voor u interessant kunnen zijn:

Graag meer weten?

Heeft u een innovatief idee of wilt u graag meer weten over de subsidiemogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidieregeling innoveren

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: