Subsidies Friesland - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidies Friesland

Wat is subsidies Friesland?

Subsidies Friesland, dat is Katoele Subsidie Experts. Opgericht in 2011, en in rap tempo uitgegroeid tot een goed presterend bureau met meerdere medewerkers. Eén van onze experts helpt u graag met al uw subsidievragen.

Tachtig procent van de bedrijven in Noord-Nederland weet niet wat er allemaal mogelijk is met subsidie. Bent u benieuwd of ook uw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Katoele Subsidie Experts is meer dan alleen een subsidieadvies bureau. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Dat zorgt voor korte lijnen, en dat werkt prettiger voor ons en voor u als klant. Omdat wij zelf MKB’er zijn, begrijpen wij ondernemers als geen ander. Wij staan dus dicht bij onze klanten en de klanten dicht bij ons.

Wat Friese ondernemers zeggen over Katoele Subsidie Experts

ESF Subsidie

 • “De samenwerking was goed. Het voelde echt dat ik gesteund werd. Zonder Katoele Subsidie Experts had ik de subsidieaanvraag nooit kunnen doen, want dan had het mij veel te veel tijd gekost.”

Marije van der Werff, directeur Werff Talent

Werff Talent is een bemiddelingsbedrijf voor logistiek personeel, gevestigd in Heerenveen. Zij wil zich in de markt onderscheiden met een team van intercedenten die als een kameleon uit de voeten kunnen met alle klant- en medewerkersvragen en chauffeurs die goed en gedegen werk leveren.

POP3 Subsidie

 • “Dankzij het advies van Katoele Subsidie Experts hebben wij de stap durven zetten tot een grote investering. Katoele Subsidie Experts heeft 20% subsidie binnen weten te halen, en daardoor hebben wij 5% omzetverhoging in het eerste jaar kunnen realiseren. En minstens zo belangrijk het werkplezier is enorm verhoogd, alle positieve reacties van onze gasten zijn hartverwarmend. Trots en tevreden…dat wij samen met Katoele Subsidie Experts in een economisch moeilijke tijd verder hebben durven kijken dan de rest zodat wij nu de vruchten plukken!”

Marcelle van Valkengoed & Camiel van Ulden, Eigenaren Manege RCA

Manege Recreatie Centrum Appelscha is niet alleen een manege, maar biedt ook pensionstalling aan en een groepsaccommodatie. Het hele jaar rond vinden bovendien diverse activitieten plaats op het terrein. Manege RCA heeft haar accommodatie uitgebreid met een tweede overdekte rijbaan en een paardenvijver. De manege kan haar klanten nu een breder palet aan diensten bieden en kan meer klanten ontvangen.

Meerdere Subsidies

 • “Om in aanmerking te komen voor subsidie voor duurzaamheid en dierwelzijn heeft Katoele Subsidie Experts ons super geholpen en tijdens het proces van aanvragen en uitvoeren begeleid. Dit resulteerde in een zeer relaxte periode met uiteindelijk een stal die het MDV certificaat mag dragen en voldoet aan de nieuwste eisen. Ook de uitbetaling van het subsidiebedrag was vlot en zonder moeilijkheden. Dit was ons zonder hen niet gelukt!”

Maaike Herder, Mede-eigenaar Herder Agro

Herder Agro uit Wijnjewoude is een kalverhouderij met bijna 1500 kalveren verdeeld over drie verschillende stallen. In 2014 is het bedrijf uitgebreid. De nieuwe stal is gebouwd met een duurzaamheidscertificaat. De stal is voorzien van een luchtwasser, LED-lampen en een computergestuurd ventilatiesysteem. In het kader van dierwelzijn zijn de roosters voorzien van rubber, zodat de kalveren op een zachtere ondergrond liggen.

Subsidies Friesland

Bent u bezig met een maatschappelijk initiatief? LEADER Fryslân wil de leefbaarheid en de economie op het platteland versterken en verder ontwikkelen. Hiervoor ondersteunt zij initiatieven van inwoners, ondernemers en organisaties uit het gebied zelf. Initiatiefnemers van projecten in Noardwest-Fryslân en Noordoost-Fryslân kunnen in de loop van 2016 aanspraak maken op LEADER-subsidie. Dit geldt voor de periode tot 2020.

Het Waddenfonds heeft subsidie voor de waddenprovincies Fryslân, Groningen en Noord-Holland. De focus van het Waddenfonds ligt de komende tien jaar om investeringen op het gebied van energie, natuur en economie die écht een verschil in gang zetten.

Wanneer u zich bezig houdt met het ontwikkelen van producten, processen of programmatuur zou de WBSO (wet bevordering speuren en ontwikkeling) regeling interessant voor u kunnen zijn. Tevens valt technisch wetenschappelijk onderzoek onder de WBSO regeling.

Voor de Jonge landbouwers in Friesland is er de JoLa. De Jonge Landbouwers (JoLa) regeling is bedoeld als steun in de rug om bijvoorbeeld het bedrijf dat jonge landbouwers van hun ouders hebben overgenomen, te moderniseren en duurzamer te maken. Dit waren enkele subsidiemogelijkheden die wellicht interessant kunnen zijn!

Wilt u graag meer weten?

Heeft u plannen voor een nieuw project, en vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor subsidies Friesland? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidies friesland

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: