Subsidies Innovatie - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidies Innovatie

Subsidies Innovatie

Wanneer u een vernieuwing zo snel mogelijk om wilt zetten in realiteit bent u wellicht geïnteresseerd in subsidies innovatie! Met meerdere innovatie specialisten in huis biedt Katoele Subsidie Experts u het beste advies op het gebied van subsidie en innovatie.

Innovatief project

WBSO-Project: Agrarische innovatie cropfuel

“Katoele Subsidie Experts heeft ons attent gemaakt op de mogelijkheden voor subsidie die er bestaan voor MKB´ers met innovatieve ideeën. Janmar denkt goed mee en geeft een sterk gevoel van vertrouwen. Kennis van het vakgebied is sterk aanwezig en wat communicatie betreft zijn de lijnen kort. Dat is prettig samenwerken!”

Johan Schuitema, Directeur Johan Schuitema BV

Lees hier het volledige verhaal.

Subsidieregelingen

Op basis van een brede blik op uw bedrijf maken onze adviseurs een gedegen inschatting van de regeling die het meest geschikt is om uw innovatieve idee verder te brengen. Innovatie kan hierbij zijn de ontwikkeling van een product dat nieuw is voor de wereld, maar kan ook gaan om de verbetering van uw eigen productieproces. Via onderstaande link vindt u alle mogelijkheden op het gebied van subsidie en innovatie!

Heeft u vragen?

Heeft u een innovatief idee en denkt u in aanmerking te komen voor subsidie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidies innovatie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: