Subsidies Zonnepanelen - Katoele Subsidie Experts

Subsidies zonnepanelen

Subsidies zonnepanelen

Subsidies zonnepanelen, wat kunt u daarmee? Hier zijn diverse subsidiemogelijkheden voor. Het belang van duurzame energie produceren speelt hierbij een grote rol. Katoele Subsidie Experts kan u bij dit subsidie proces begeleiden en de aanvragen voor u verzorgen.

Regelingen

Voor subsidies zonnepanelen is een mooie regeling in het leven geroepen ‘asbest eraf, zonnepanelen erop’. Deze regeling is bedoeld voor (voormalige) agrarische ondernemingen, die asbestdaken van hun gebouwen verwijderen en deze vernieuwde daken vervolgens van zonnepanelen gaan voorzien. Dit zorgt dat voor de gezondheid mogelijk risicovolle asbest wordt gesaneerd en de agrarische ondernemer gaat duurzame energie produceren.

Lees hier alles over ‘asbest eraf, zonnepanelen erop’.

Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energie kunt u subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie zoals windenergie, zonnepanelen en energie uit biomassa. Vrijwel elk bedrijf kan hernieuwbare energie opwekken en dus gebruikmaken van de voordelen van SDE.

De SDE is een populaire subsidieregeling met een omvangrijk budget, die partijen ondersteunt bij en aanzet tot het produceren van duurzame energie. De subsidie compenseert het verschil in de kostprijs voor duurzame energie en de marktprijs voor fossiele energie.

Lees hier alles over de SDE.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over subsidies zonnepanelen of heeft u plannen om duurzaam te investeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

 

subsidies zonnepanelen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: