Dutch TechZone regio Drenthe - Katoele Subsidie Experts

Dutch TechZone regio Drenthe

Dutch TechZone regio Drenthe

Dutch TechZone regio Drenthe is voor groeiende bedrijvigheid en uitbreiding van het aantal banen. Dat is wat de gemeenten Hoogeveen, Coevorden en Emmen willen om de regio economisch te versterken. Daarom helpen zij ondernemers die bijdragen aan deze ambities. Zij doen dit samen met provincie Drenthe en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat in de bedrijvenregeling Dutch TechZone. Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voert de regeling uit.

Voor wie is Dutch TechZone regio Drenthe?

De regeling is bedoeld voor ondernemers in de gemeente Hoogeveen, Coevorden en Emmen. Dit kunnen ondernemers zijn die zich nieuw gaan vestigen in één van de gemeentes maar ook gevestigde ondernemers uit de gemeente Hoogeveen, Coevorden of Emmen kunnen subsidie aanvragen. Dit kan voor projecten gericht op uitbreiding, diversificatie of fundamentele wijzigingen van bedrijfsactiviteiten in de regio. 

Voorwaarden en waarvoor subsidie

Er kan subsidie worden verstrekt voor:

 • Gemaakte en betaalde kosten voor initiële investeringen in bedrijfsgebouwen.
 • Gemaakte en betaalde kosten voor investeringen in duurzame bedrijfsuitrusting. 

Voorwaarden voor de subsidie zijn dat er met de uitvoering van het project een bijdrage moet worden geleverd aan de werkgelegenheid, economische structuur, verduurzaming en innovatie. 

Openstelling

Aanvragen kunnen worden ingediend van 20 juli 2020, 9.00 uur tot en met 31 december 2020. Mocht de subsidieregeling eerder overtekend zijn dan zal de regeling eerder sluiten. 

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: