Dutch TechZone regio Drenthe - Katoele Subsidie Experts

Dutch TechZone regio Drenthe

Dutch TechZone regio Drenthe

Dutch TechZone regio Drenthe is de opvolger van de regeling Vierkant voor Werk. Groeiende bedrijvigheid en uitbreiding van het aantal banen. Dat is wat de gemeenten Hoogeveen, Coevorden en Emmen willen om de regio economisch te versterken. Daarom helpen zij ondernemers die bijdragen aan deze ambities. Zij doen dit samen met provincie Drenthe en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat in de bedrijvenregeling Dutch TechZone 2018. Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voert de regeling uit.

De regeling bestaat uit twee onderdelen: RID en APR. 

Voor wie?

De regeling is bedoeld voor ondernemers in de gemeente Hoogeveen, Coevorden en Emmen. Dit kunnen ondernemers zijn die zich nieuw gaan vestigen in één van de gemeentes maar ook gevestigde ondernemers uit de gemeente Hoogeveen, Coevorden of Emmen kunnen subsidie aanvragen. 

RID

Met de RID (Regionale Investeringsregeling Drenthe) kun je subsidie krijgen voor de uitvoering van projecten gericht op vestiging, uitbreiding, diversificatie, innovatie of fundamentele wijzigingen van bedrijfsactiviteiten in het gebied. Ondernemingen krijgen subsidie van maximaal 30% van het investeringsbedrag. 

APR

De APR (Arbeidsplaatsenregeling) is voor investeringen die substantiële en langdurige werkgelegenheid opleveren in het gebied. Met de APR kun je per nieuw gerealiseerde arbeidsplaats 5.000 subsidie krijgen, met een maximum van € 100.000.

Openstelling

Deze regeling is momenteel gesloten. 

Wat zijn uw
subsidiekansen?
Neem contact op

Voornaam:

Achternaam:

Email adres:

Telefoonnummer

Opmerking: