Subsidiewijzer - Katoele Subsidie Experts Noordveen 1 te Beilen

Subsidiewijzer

Subsidiewijzer

Zoekt u een subsidie of regeling ter ondersteuning van uw project of investering? Wij hebben voor u een duidelijk overzicht in de vorm van een subsidiewijzer waar u alle subsidieregelingen kunt vinden.

Wat is er voor u mogelijk?

Katoele Subsidie Experts werpt een brede blik op uw onderneming en kijkt verder dan de rest.  Er zijn namelijk erg veel regelingen: de landelijke overheid, regio’s, provincies en zelfs gemeenten hebben allemaal hun eigen subsidiemiddelen beschikbaar. Katoele Subsidie Experts houdt daarom dagelijks het subsidienieuws in het oog en heeft een goed overzicht van wat er mogelijk is in de subsidiewereld. Om u een indruk te geven, hebben wij in onze subsidiewijzer de belangrijkste subsidieregelingen op een rijtje gezet. Wij denken graag met u mee om de regeling te vinden die het beste past bij uw idee of project.

Indeling Subsidiewijzer

Inhoudelijk zijn er verschillen tussen de diverse regelingen. Er zijn regelingen voor verschillende branches, zoals de agrarische sector of recreatie en toerisme. Ook gaan sommige regelingen uit van een bepaald geografisch gebied: bijvoorbeeld Noord-Nederland of een bepaalde provincie. Daarom hebben wij de actuele regelingen in dit subsidie-overzicht verdeeld over een aantal categorieën.

Via onderstaande link vindt u de meest gebruikte subsidieregelingen.

Meer weten?

Staat er op het eerste gezicht geen regeling tussen dat past bij uw project? Of heeft u vragen over een regeling of bent u benieuwd of uw bedrijf/organisatie in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidiewijzer

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: