VIA subsidie - Katoele Subsidie Experts Noordveen 1 te Beilen

VIA subsidie

VIA subsidie

VIA subsidie ofwel de Versneller Innovatieve Ambities (VIA) stimuleert innovatie en economische ontwikkeling in het midden-en kleinbedrijf in Noord-Nederland en levert een bijdrage aan CO2 reductie.

 • De regeling richt zich op onderzoek- en ontwikkelingsprojecten.
 • Binnen de VIA is een apart budget voor projecten die een bijdrage leveren aan CO2-reductie.
 • Samenwerkingsprojecten van meerdere mkb-ers worden extra gestimuleerd door een hoger subsidiepercentage.

Komt u in aanmerking?

Ambitieuze mkb-ondernemers met oog voor innovatie die gevestigd zijn in Noord-Nederland en daar ondernemingsactiviteiten uitvoeren.

Voorwaarden van de VIA

De VIA heeft als doel valorisatie en innovatie bij het midden- en kleinbedrijf in Noord-Nederland te stimuleren en een bijdrage te leveren aan CO2-reductie. Door het subsidiƫren van innovatieve projecten worden ondernemende mkb-ers aangemoedigd om zich economisch te ontwikkelen op bedrijfsniveau met -bij voorkeur- positieve gevolgen voor de regio. Denk aan economische ontwikkeling, innovatie, duurzaamheid en ontwikkeling van werkgelegenheid in Noord-Nederland. Het project moet zowel economisch als maatschappelijk een bijdrage leveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de regeling of denkt u in aanmerking te komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

via subsidie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: