Zonneboiler Subsidie - Katoele Subsidie Experts Beilen

Zonneboiler Subsidie

Zonneboiler Subsidie

Investeringen in zonneboilers, -collectoren of -panelen, die worden toegepast op woningen kunnen voor subsidie in aanmerking komen. Voorwaarde voor zonneboiler subsidie is dan wel dat deze apparaten als afzonderlijke bedrijfsmiddelen beschouwd kunnen worden die geen deel uitmaken van de woning. Wanneer dit het geval is kan het vallen onder de EIA regeling. Tevens vallen zonneboilers onder de ISDE regeling.

EIA regeling

De EIA regeling is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Lees hier alles over de EIA.

ISDE regeling

Met de ISDE regeling kunnen particulieren en zakelijke gebruikers een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

De overheid wil stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Dit zorgt voor energiebesparing en vermindering van CO2-uitstoot.

Lees hier alles over de ISDE.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen met betrekking tot zonneboilers of andere manieren van duurzaam verwarmen? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag wat voor subsidie mogelijkheden er voor u zijn. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

zonneboiler subsidie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: