Zonneboiler Subsidies - Katoele Subsidie Experts Beilen

Zonneboiler Subsidies

Zonneboiler Subsidies

Investeringen in zonneboilers, -collectoren of -panelen, die worden toegepast op woningen kunnen voor subsidie in aanmerking komen. Voorwaarde voor zonneboiler subsidies is dan wel dat deze apparaten als afzonderlijke bedrijfsmiddelen beschouwd kunnen worden die geen deel uitmaken van de woning.

Energie Investeringsaftrek

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Behalve investeringen in duurzame energie kunnen er onder de EIA ook investeringen voor bedrijfsgebouwen, processen, transportmiddelen en energieadvies worden ingediend.

Lees hier alles over de EIA.

Investeringssubsidie duurzame energie

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunnen particulieren en zakelijke gebruikers een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

De overheid wil stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Dit zorgt voor energiebesparing en vermindering van CO2-uitstoot.

Lees hier alles over de ISDE.

Wilt u graag meer weten?

Heeft u vragen met betrekking tot zonneboilers of andere manieren van duurzaam verwarmen? Neem dan contact met ons op wij kijken graag wat voor subsidie mogelijkheden er voor u zijn. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

zonneboiler subsidies

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: