Zonnepanelen subsidie - Katoele Subsidie Experts

Zonnepanelen subsidie

Zonnepanelen subsidie

Zonnepanelen subsidie, voor wie is dat bedoeld? Er zijn diverse subsidies mogelijk, het belang van duurzame energie produceren speelt hierbij een grote rol. Katoele Subsidie Experts kan u bij dit subsidie proces begeleiden en de aanvragen voor u verzorgen. Wilt u liever direct en persoonlijk contact? Dat kan, ons telefoonnummer vindt u hier.

Wat is er allemaal mogelijk?

Energie investeringsaftrek

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Lees hier meer over de EIA.

MIA VAMIL

De MIA Vamil subsidie is voor ondernemers die fiscaal voordelig willen investeren in milieuvriendelijke technieken. Voluit heet de regeling Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Via de MIA Vamil regeling kunt u:
• fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke producten of bedrijfsmiddelen;
• innovatieve milieuvriendelijke producten sneller op de markt brengen.

Voor wie?

Alle Nederlandse ondernemers die inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen, kunnen gebruik maken van de MIA\Vamil. De regeling is onder meer interessant voor ondernemers in de agrarische sector, de scheepvaart en de industrie, maar ook voor ondernemers die investeren in duurzaam vervoer, duurzame recreatie en duurzame gebouwen.

Lees hier meer over de MIA Vamil.

SDE+

Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energie kunt u subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie zoals windenergie, zonnepanelen en energie uit biomassa.

Vrijwel elk bedrijf kan hernieuwbare energie opwekken en dus gebruikmaken van de voordelen van SDE+.

De SDE+ is een populaire subsidieregeling met een omvangrijk budget, die partijen ondersteunt bij en aanzet tot het produceren van duurzame energie. De subsidie compenseert het verschil in de kostprijs voor duurzame energie en de marktprijs voor fossiele energie.

Lees hier meer over de SDE.

Graag meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of vul het contactformulier in, deze vindt u hier.

 

Zonnepanelen subsidie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: