Bedrijfssubsidies - Katoele Subsidie Experts Beilen

Bedrijfssubsidies

Bedrijfssubsidies

Wat kunt u met bedrijfssubsidies? Binnen een bedrijf zijn veel mogelijkheden voor subsidies. Voor onder andere educatie van het personeel tot het beter aansluiten op hbo/wo opleidingen.

Scholing en Arbeid

Voor elke werkgever is het van belang om goed geschoold en gemotiveerd personeel te hebben. Er zijn subsidies voor bijvoorbeeld werk-leertrajecten, praktijkleren, maar ook om de duurzame inzetbaarheid van uw mensen te stimuleren. Dit betekent zoveel als: het gemotiveerd, goed geschoold en gezond houden van uw medewerkers. Katoele Subsidie Experts diende al vele aanvragen op dit gebied met succes in.

Alle regelingen scholing & arbeid bekijken? klik hier.

Milieu en Duurzaamheid

Doet u investeringen in milieuvriendelijke maatregelen? Maakt u uw productieproces duurzamer, of misschien uw bedrijfspand? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie. Op het gebied van milieu en duurzaam zijn er namelijk diverse regelingen. Sommige zijn fiscaal, dat betekent dat u de kosten deels mag aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting, en andere zijn contant, dit betekent dat u een bedrag op uw bankrekening ontvangt.

Er zijn bijvoorbeeld subsidies voor asbestsanering, voor milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en voor investeringen in duurzaamheid. Het is bijvoorbeeld voor ondernemers in de agrarische sector interessant om gebruik te maken van de milieu investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Alle regelingen milieu & duurzaamheid bekijken? klik hier.

Wilt u meer weten?

Natuurlijk zijn er voor bedrijven nog veel meer mogelijkheden op het gebied van subsidies. Als u nog even door wilt lezen over subsidies verwijzen wij u graag door naar de pagina Subsidies A-Z.

Heeft u zelf een idee of een vraag? Leg deze dan vrijblijvend voor aan een van onze medewerkers! U kunt ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of via de mail naar info@subsidie-experts.nl.

Bedrijfssubsidies

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: