Sponsoring

Katoele Subsidie Experts ondersteunt sporters, stichtingen en initiatieven die net als wijzelf verder kijken dan de rest. Initiatieven die ons weten te raken, kunnen rekenen op onze steun. Graag gaan we met initiatieven een duurzame relatie aan, net zoals wij dit doen met onze klanten.

Wij dragen de paardensport een warm hart toe. In de eerste plaats omdat een aantal van ons zelf actief is in deze sport. Maar ook omdat verder kijken in de paardensport cruciaal is. Immers je doet het niet alleen, je rijdt samen met je paard. En als je niet verder kijkt, krijg je nooit een passende afstand voor een hindernis.
Katoele Subsidie Experts heeft twee eigen hindernissen: een stijlsprong en een crosshindernis. Deze staan bijna elk weekend op een concours ergens in Noord-Nederland.

Drukwerk

Manege Recreatie Centrum Appelscha

De paardensport is voor ons een mooie passie en deze kunnen we goed delen met Camiel van Ulden en zijn dochter Tess. Wij hebben daarom besloten dit duo in hun sport te ondersteunen.

Camiel van Ulden is eigenaar van Manege RCA in Appelscha samen met Marcelle van Valkengoed. Hier hebben zij een eigentijdse manege waar iedereen welkom is. Camiel is in 2012 Nederlands Militair Kampioen geworden met Arika op het onderdeel Eventing. Met het Nederlands militaire team is Camiel tweede geworden tijden het Europees Militair Kampioenschap springen.
De hindernissen van Katoele Subsidie Experts zijn te vinden in o.a. de oefencross van Appelscha.

Stroomruiters Beilen/Indoor Hartje Drenthe

De Stroomruiters uit Beilen hebben een professionele accommodatie in Beilen. Daar zetten zij elk jaar in januari met vereende krachten van vele vrijwilligers een prachtig evenement neer, Indoor Hartje Drenthe, waar de regionale top de kans krijgt om zich met elkaar te meten. Wij zijn trots op zo’n mooi sportevenement op een steenworp afstand van ons bedrijf en ondersteunen daarom de Stroomruiters.

Samengestelde Wedstrijdsport (SGW)

Janmar Katoele is zelf fervent beoefenaar van de eventing/samengestelde wedstrijdsport. In deze veelzijdige tak van de paardensport leggen paard en ruiter een dressuurproef en een springproef af en mogen daarna samen de afsluitende cross rijden. De wedstrijden heten SGW, dit is een afkorting van ‘samengestelde wedstrijdsport’. Evenementen als de SGW’s van Exloo, RonostrandVinkega en Norg zorgen dat ook in Noord-Nederland deze tak van sport op een steeds hoger plan komt.

Hippisch Centrum Exloo

Hippisch Centrum Exloo is gelegen aan de Valtherweg in Exloo en biedt de mogelijkheid om paardensport zo optimaal mogelijk te bedrijven voor zoveel mogelijk disciplines. U kunt hierbij denken aan disciplines als; dressuur, springen, mennen, carrousel en de ijslander sport. Hippisch Centrum Exloo organiseert deze evenementen op zowel nationaal als internationaal niveau, een ware beleving! 

Bourgondisch Beilen 

Bourgondisch Beilen is een succesvol lokaal initiatief in Beilen. De uitstraling van dit evenement wordt gekenmerkt door lef en dat vindt Katoele Subsidie Experts mooi om te zien. Dit evenement heeft durven te kiezen om verder te kijken dan de rest. In plaats van een feesttent met band, heeft Bourgondisch Beilen het voor elkaar gekregen om in een paar jaar tijd een prachtig culinair evenement neer te zetten met een swingende entourage. Iets waar we graag bij willen zijn in beleving en ondersteuning.

Sponsorhindernissen

Wilt u een van onze hindernissen op uw concours? Neem dan contact met ons op!

De Katoele Subsidie Experts stijlsprong.

katoele sponsor hindernis

De Katoele Subsidie Experts crosshindernis.

sponsor crosshindernis katoele

 

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking:

  grafiek

  Subsidie als groeiversneller

  80% van de ondernemers weet niet wat er mogelijk is met subsidie. Wilt u uw slagkracht vergroten en subsidie inzetten als groeiversneller, maar vindt u het lastig een match te vinden tussen uw idee en een subsidieregeling? Katoele Subsidie Experts helpt u graag!

  subisidie-experts