Subsidieadvies
onze werkwijze

Subsidieadvies is een vak apart. Ten eerste zijn er subsidieregelingen in alle soorten en maten. Voor ondernemers en organisaties is het alleen daarom vaak al lastig om een goede match te vinden tussen hun idee en een subsidie.

Daarnaast zijn de deadlines van subsidiegevers keihard, dus het is belangrijk die goed in de gaten te houden. Sommige regelingen zijn met elkaar te combineren, en andere weer absoluut niet. En over de meeste subsidieprojecten moet de ontvanger verantwoording afleggen. Ondernemers zijn vaak beducht voor de “valkuilen” van de subsidieadministratie.

Wij maken de match

Katoele Subsidie Experts helpt u graag om de match wél te maken en de valkuilen te vermijden. Wij zetten onze kennis van diverse regelingen en onze uitgebreide subsidiedatabase daarbij in. Wij zijn een adviesbureau dat u door het subsidieproces begeleidt van idee tot uitvoering, en van uitvoering tot verantwoording. De toekenning van subsidie betekent vaak administratieve rompslomp en verplichtingen. Wij nemen u en uw bedrijf zoveel mogelijk de administratieve lasten uit handen. Katoele Subsidie Experts begeleidt u dan ook gedurende het hele subsidietraject: van begin tot eind, van de aanvraag tot de einddeclaratie. Hoe ondernemers onze dienstverlening ervaren leest u hier.

Subsidietips

 • Schakel vroegtijdig een subsidieadviseur in. Hoe eerder wij betrokken zijn in het proces, hoe groter de kansen op subsidie zijn.
 • Een subsidie is mooi meegenomen, maar laat het geen doel op zich zijn.
 • Projecten die te maken hebben met innovatie of een nieuwe aanpak van een thema zijn extra kansrijk voor subsidie.
 • Bedenk of u een project zelf gaat uitvoeren of dat een samenwerking met een partner uw project zou kunnen versterken.
 • Heeft u een projectidee? Schroom niet om contact op te nemen, wij verkennen graag samen met u de kansen! 
 • Voor de meest gebruikte subsidieregelingen kunt u hier kijken.

Subsidie_ABC_A4

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking:

  grafiek

  Subsidie als groeiversneller

  80% van de ondernemers weet niet wat er mogelijk is met subsidie. Wilt u uw slagkracht vergroten en subsidie inzetten als groeiversneller, maar vindt u het lastig een match te vinden tussen uw idee en een subsidieregeling? Katoele Subsidie Experts helpt u graag!

  subisidie-experts