kei - Katoele Subsidie Experts Beilen

kei

kei – Kennis en Innovatie regeling

Kennis en Innovatie (kei) – Deze regeling heeft als doel kennisontwikkeling, op het gebied van technologische innovatie, organisatie-innovatie of marktinnovatie bij het midden- en kleinbedrijf in de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen, te stimuleren.

Doelgroep

Innovatieve MKB-ondernemers die volgens het handelsregister een vestiging hebben in Noord-Nederland en daar ondernemingsactiviteiten uitvoeren.

Subsidiemogelijkheden

Gedetacheerd hebben van hooggekwalificeerd personeel
Binnen dit onderdeel is het mogelijk dat hooggekwalificeerd personeel (werkzaam bij een grote onderneming of kennisinstelling) bij de aanvrager wordt gedetacheerd. Het betreft een nieuw gecreëerde functie.

Plaatsen van personeel
Binnen dit onderdeel is het mogelijk tijdelijk een medewerker van de aanvrager te plaatsen bij een andere organisatie in de Europese Unie. De medewerker dient een relevante HBO of WO diploma te hebben of aantoonbare relevante werkervaring op vergelijkbaar niveau. De medewerker dient begeleid te worden bij de organisatie waar hij/zij geplaatst wordt.

Promovendus
Binnen dit onderdeel is het mogelijk dat de aanvrager tijdelijk een promovendus in dienst neemt of dat de promovendus gedetacheerd wordt.

Wilt u meer weten?

Denkt u in aanmerking te komen voor deze regeling of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Telefonisch kan dit op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

kei

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: