Mkb subsidie midden- en kleinbedrijf - Katoele Subsidie Experts Beilen

Mkb subsidie

Mkb subsidie

Wilt u meer weten over mkb subsidie? Dan bent u bij Katoele Subsidie Experts aan het juiste adres. Er zijn diverse regelingen die interessant zijn voor u als ondernemer van het midden- en kleinbedrijf.

Subsidie

Er zijn heel veel regelingen: de landelijke overheid, regio’s, provincies en zelfs gemeenten hebben allemaal hun eigen subsidiemiddelen beschikbaar. Katoele Subsidie Experts houdt dagelijks het subsidienieuws in het oog en heeft een goed overzicht van wat er mogelijk is in de subsidiewereld.  Om u een indruk te geven, hebben we in dit overzicht de belangrijkste categorieën op een rijtje gezet. Wij denken graag met u mee om de regeling te vinden die het beste past bij uw idee of project.

Categorieën

Agrarisch

Het aanvragen van subsidies op het gebied van landbouw en agro-business is één van de specialiteiten van Katoele Subsidie Experts. Bent u agrariër en gaat u investeren? Bijvoorbeeld in een nieuwe stal, in bedrijfsmiddelen of in duurzame energie? Dan is het zeker de moeite waard om ons even te laten meekijken, zodat u geen subsidiekansen laat liggen.

Bouw & Renovatie

Bent u bezig met nieuwbouw of verbouw, en vindt u duurzaamheid belangrijk? Dan zijn er voor uw project wellicht subsidiemogelijkheden.

Energie & duurzaamheid

Denkt u na over investeren in duurzame energie of in vermindering van energiegebruik? Bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen, maar ook investeringen als energiezuinige verlichting komen in aanmerking voor subsidie.

Innovatie en R&D

Het succesvol aanvragen van subsidies voor innovatie is één van de specialiteiten van Katoele Subsidie Experts. Onze ervaren adviseurs maken op basis van een brede blik op uw bedrijf een gedegen inschatting van de regeling die het meest geschikt is om uw innovatieve idee verder te brengen, verzorgen de complete aanvraag en nemen u de administratie en de communicatie met de subsidiegever uit handen.

Internationaal

Subsidie kan helpen om voet aan de grond te krijgen in het buitenland, bijvoorbeeld door een demonstratieproject te organiseren of door ondersteuning van een deskundige adviseur.

Plattelandsontwikkeling

Om bepaalde regio’s in Nederland te versterken zijn er vanuit Europa gelden beschikbaar voor plattelandsontwikkeling. Dit kunnen projecten zijn die te maken hebben met de sociaal-economische structuur van een gebied, of bijvoorbeeld projecten die ervoor zorgen dat er meer sociale samenhang in een dorp of wijk komt.

Milieu & duurzaamheid

Doet u investeringen in milieuvriendelijke maatregelen? Maakt u uw productieproces duurzamer, of misschien uw bedrijfspand? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie.

Scholing & arbeid

Voor elke werkgever is het van belang om goed geschoold en gemotiveerd personeel te hebben. Er zijn subsidies voor bijvoorbeeld werk-leertrajecten, praktijkleren, maar ook om de duurzame inzetbaarheid van uw mensen te stimuleren.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over mkb subsidie? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

mkb subsidie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: