Mkb subsidies midden- en kleinbedrijf - Katoele Subsidie Experts

Mkb subsidies

Mkb subsidies

Wilt u meer weten over mkb subsidies? Dan bent u bij Katoele Subsidie Experts aan het juiste adres. Er zijn diverse regelingen die interessant zijn voor u als ondernemer van het midden- en kleinbedrijf.

Subsidies

Er zijn heel veel regelingen: de landelijke overheid, regio’s, provincies en zelfs gemeenten hebben allemaal hun eigen subsidiemiddelen beschikbaar. Katoele Subsidie Experts houdt dagelijks het subsidienieuws in het oog en heeft een goed overzicht van wat er mogelijk is in de subsidiewereld.  Om u een indruk te geven, hebben we in dit overzicht de belangrijkste categorieën op een rijtje gezet. Wij denken graag met u mee om de regeling te vinden die het beste past bij uw idee of project.

Categorieën

 • Agrarisch

Het aanvragen van subsidies op het gebied van landbouw en agro-business is één van de specialiteiten van Katoele Subsidie Experts. Bent u agrariër en gaat u investeren? Bijvoorbeeld in een nieuwe stal, in bedrijfsmiddelen of in duurzame energie? Dan is het zeker de moeite waard om ons even te laten meekijken, zodat u geen subsidiekansen laat liggen.

Lees hier alles.

 • Bouw & Renovatie

Bent u bezig met nieuwbouw of verbouw, en vindt u duurzaamheid belangrijk? Dan zijn er voor uw project wellicht subsidiemogelijkheden.

Lees hier alles.

 • Energie & duurzaamheid

Denkt u na over investeren in duurzame energie of in vermindering van energiegebruik? Bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen, maar ook investeringen als energiezuinige verlichting komen in aanmerking voor subsidie.

Lees hier alles.

 • Innovatie en R&D

Het succesvol aanvragen van subsidies voor innovatie is één van de specialiteiten van Katoele Subsidie Experts. Onze ervaren adviseurs maken op basis van een brede blik op uw bedrijf een gedegen inschatting van de regeling die het meest geschikt is om uw innovatieve idee verder te brengen, verzorgen de complete aanvraag en nemen u de administratie en de communicatie met de subsidiegever uit handen.

Lees hier alles.

 • Internationaal

Subsidie kan helpen om voet aan de grond te krijgen in het buitenland, bijvoorbeeld door een demonstratieproject te organiseren of door ondersteuning van een deskundige adviseur.

Lees hier alles.

 • Plattelandsontwikkeling

Om bepaalde regio’s in Nederland te versterken zijn er vanuit Europa gelden beschikbaar voor plattelandsontwikkeling. Dit kunnen projecten zijn die te maken hebben met de sociaal-economische structuur van een gebied, of bijvoorbeeld projecten die ervoor zorgen dat er meer sociale samenhang in een dorp of wijk komt.

Lees hier alles.

 • Milieu & duurzaamheid

Doet u investeringen in milieuvriendelijke maatregelen? Maakt u uw productieproces duurzamer, of misschien uw bedrijfspand? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie.

Lees hier alles.

 • Scholing & arbeid

Voor elke werkgever is het van belang om goed geschoold en gemotiveerd personeel te hebben. Er zijn subsidies voor bijvoorbeeld werk-leertrajecten, praktijkleren, maar ook om de duurzame inzetbaarheid van uw mensen te stimuleren.

Lees hier alles.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer weten over mkb subsidies? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

mkb subsidies

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: