sde zonnepanelen - Katoele Subsidie Experts Beilen

sde zonnepanelen

Subsidie voor productie duurzame energie: sde zonnepanelen

Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE) kunt u subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie zoals windenergie, sde zonnepanelen en energie uit biomassa.

Vrijwel elk bedrijf kan hernieuwbare energie opwekken en dus gebruikmaken van de voordelen van SDE+.

Doel van de regeling

De SDE+ is een populaire subsidieregeling met een omvangrijk budget, die partijen ondersteunt bij en aanzet tot het produceren van duurzame energie. De subsidie compenseert het verschil in de kostprijs voor duurzame energie en de marktprijs voor fossiele energie.

Energie & Duurzaamheid

Denkt u na over investeren in duurzame energie of in vermindering van energiegebruik? Bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen, maar ook investeringen als energiezuinige verlichting komen in aanmerking voor subsidie. Nederland moet in de komende jaren een flinke slag maken van fossiele brandstoffen richting duurzame energiebronnen. Daarom heeft de overheid diverse subsidiemogelijkheden gecreëerd voor bedrijven en particulieren.

Op het gebied van energie en duurzaamheid zijn verschillende soorten subsidie en dit maakt dit een complex werkveld. Zo zijn er subsidies voor duurzame energieopwekking (de SDE+), contante subsidies voor installaties en investeringen en fiscale regelingen. Bij Katoele Subsidie Experts hebben we alle subsidiemogelijkheden in beeld en veel ervaring met subsidietrajecten die te maken hebben met energie en duurzaamheid. Daardoor zorgen wij dat u geen subsidiemogelijkheden misloopt.

Lees hier meer.

Direct in contact komen?

Katoele Subsidie Experts heeft ruime ervaring met deze regeling. Heeft u plannen om te investeren in duurzame energie? We verkennen de mogelijkheden graag samen met u. Denkt u in aanmerking te komen voor deze regeling of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

sde zonnepanelen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: