Subsidie - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie

Subsidie: Bekijk wat er voor u mogelijk is

Katoele Subsidie Experts werpt een brede blik op uw onderneming en kijkt verder dan de rest. Hier vindt u een overzicht van actuele regelingen.

Ten eerste zijn er heel veel regelingen: de landelijke overheid, regio’s, provincies en zelfs gemeenten hebben allemaal hun eigen subsidiemiddelen beschikbaar. Katoele Subsidie Experts houdt dagelijks het subsidienieuws in het oog en heeft een goed overzicht van wat er mogelijk is in de subsidiewereld. Om u een indruk te geven, hebben we in ons overzicht de belangrijkste subsidieregelingen op een rijtje gezet. Wij denken graag met u mee om de regeling te vinden die het beste past bij uw idee of project.

Soorten subsidie

Er zijn ten eerste verschillende soorten subsidieregelingen. Bij contante regelingen wordt het subsidiebedrag rechtstreeks uitgekeerd. Bij fiscale regelingen krijgt u als ondernemer een extra aftrekpost op de fiscale winst.

Categorieën

Inhoudelijk zijn er verschillen tussen de diverse regelingen. Er zijn regelingen voor verschillende branches, zoals de agrarische sector of recreatie en toerisme. Ook gaan sommige regelingen uit van een bepaald geografisch gebied: bijvoorbeeld Noord-Nederland of een bepaalde provincie. Daarom hebben wij de actuele regelingen in ons subsidie-overzicht verdeeld over een aantal categorieën.

Subsidie-Overzicht

Via deze pagina vindt u de meest gebruikte subsidieregelingen. Dit is geen uitputtend overzicht.

Pagina meest gebruikte subsidieregelingen.

Staat er op het eerste gezicht niets tussen dat past bij uw project? Heeft u vragen over een regeling of bent u benieuwd of uw bedrijf/organisatie in aanmerking komt voor subsidie? Neem gerust contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl. Vult u liever het contactformulier in? Klik dan hier.

subsidie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: