Subsidie aanvragen bedrijf - Katoele Subsidie Experts

Subsidie aanvragen bedrijf

Subsidie aanvragen bedrijf: hoe doe je dat nou eigenlijks? Katoele Subsidie Experts kan u helpen bij het volledige traject voor subsidie aanvragen. Opgericht in 2011, en in rap tempo uitgegroeid tot een goed presterend bureau met 5 medewerkers. Eén van onze experts helpt u graag met al uw subsidievragen voor subsidie aanvragen bedrijf.

Subsidie aanvragen bedrijf

Tachtig procent van de bedrijven in Noord-Nederland weet niet wat er allemaal mogelijk is met subsidie. Bent u benieuwd of ook uw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Katoele Subsidie Experts is meer dan alleen een subsidieadvies bureau. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Dat zorgt voor korte lijnen, en dat werkt prettiger voor ons en voor u als klant. Omdat wij zelf MKB’er zijn, begrijpen wij ondernemers als geen ander. Wij staan dus dicht bij onze klanten en de klanten dicht bij ons.

Subsidies aanvragen en subsidieadvies verlenen is een vak apart. Ten eerste zijn er subsidieregelingen in alle soorten en maten. Voor ondernemers en organisaties is het alleen daarom vaak al lastig om een goede match te vinden tussen hun idee en een subsidie.

Daarnaast zijn de deadlines van subsidiegevers keihard, dus het is belangrijk die goed in de gaten te houden. Sommige regelingen zijn met elkaar te combineren, en andere weer absoluut niet. En over de meeste subsidieprojecten moet de ontvanger verantwoording afleggen. Ondernemers zijn vaak beducht voor de “valkuilen” van de subsidieadministratie.

Website

Graag maken wij u dan ook wegwijs op onze website. U kunt hier informatie vinden over onder andere subsidies, medewerkers, sponsoring, nieuws, onze werkwijze en wie wij zijn.

Katoele Subsidie Experts maakt de match

Katoele Subsidie Experts helpt u graag om de match wél te maken en de valkuilen te vermijden. Wij zetten onze kennis van diverse regelingen en onze uitgebreide subsidiedatabase daarbij in. Wij zijn een adviesbureau dat u door het subsidieproces begeleidt van idee tot uitvoering, en van uitvoering tot verantwoording. De toekenning van subsidie betekent vaak administratieve rompslomp en verplichtingen. Wij nemen u en uw bedrijf zoveel mogelijk de administratieve lasten uit handen. Katoele Subsidie Experts begeleidt u dan ook gedurende het hele subsidietraject: van begin tot eind, van de aanvraag tot de einddeclaratie.

Subsidietips

 1. Schakel vroegtijdig een subsidieadviseur in. Hoe eerder wij betrokken zijn in het proces, hoe groter de kansen op subsidie zijn.
 2. Een subsidie is mooi meegenomen, maar laat het geen doel op zich zijn.
 3. Projecten die te maken hebben met innovatie of een nieuwe aanpak van een thema zijn extra kansrijk voor subsidie.
 4. Bedenk of u een project zelf gaat uitvoeren of dat een samenwerking met een partner uw project zou kunnen versterken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of ideeën? Kom dan gerust een keertje langs of neem eens contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u hier. Heeft u liever direct contact? Dan kunt u telefonisch contact opnemen op het nummer 0593 – 82 02 22.

subsidie aanvragen bedrijf

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: