Subsidie bedrijf - Katoele Subsidie Experts te Beilen

Subsidie bedrijf

Subsidie bedrijf

Subsidie bedrijf iets voor u? Voor u als bedrijf zijn er meerdere mogelijkheden voor subsidies. Houdt u zich bezig met de scholing en arbeid van uw personeel, duurzaamheid van het bedrijf of innovatie? Dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor subsidie.

Scholing en arbeid

Voor u als werkgever is het van belang om uw personeel van goede scholing te voorzien. Zo behoudt u gemotiveerd personeel wat zorgt voor een beter opererend bedrijf. Er zijn subsidies voor bijvoorbeeld werk-leertrajecten, praktijkleren, maar ook om de duurzame inzetbaarheid van uw personeel te stimuleren. Dit betekent zoveel als: het gemotiveerd, goed geschoold en gezond houden van uw medewerkers.

Lees hier alles over scholing en arbeid.

Duurzaamheid

Denkt u als bedrijf na over een duurzame investering? Of wilt u het energieverbruik verminderen? Dan is er op gebied van duurzaamheid wellicht een passende subsidie regeling voor u. Via onderstaande link vindt u alle mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

Lees hier alles over duurzaamheid.

Innovatie

Voor bedrijven en zelfstandigen die zich met technische innovatie bezighouden is er vrijwel jaarlijks subsidie beschikbaar in het kader van de Wet Bevordering Speuren en Ontwikkeling (WBSO). Het voordeel van de WBSO is een fiscale aftrek op de loonheffing. De MKB innovatie topsectoren (MIT) is wellicht iets voor u als uw bedrijf zich bezig houdt met innovatie, extern advies inwinnen of kennisdeling en onderzoek.

Dit zijn natuurlijk niet alle mogelijkheden. Wilt u meer weten over innovatie en de regelingen die hierbij horen? Lees dan verder via onderstaande link.

Lees hier alles over innovatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie bedrijf

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: