Subsidie MKB - Katoele Subsidie Experts Helpt U Verder !

Subsidie MKB

Subsidie MKB iets voor u?

Bent u mkb’er? Dan is subsidie mkb wellicht iets voor u! Voor u als ondernemer van het midden- en kleinbedrijf zijn er diverse regelingen beschikbaar. Katoele Subsidie Experts kan u helpen bij het vinden van een regeling die voor u en uw bedrijf van toepassing is.

Regelingen

Er zijn heel veel regelingen: de landelijke overheid, regio’s, provincies en zelfs gemeenten hebben allemaal hun eigen subsidiemiddelen beschikbaar. Katoele Subsidie Experts houdt dagelijks het subsidienieuws in het oog en heeft een goed overzicht van wat er mogelijk is in de subsidiewereld.

Het is voor u dan ook belangrijk om goed in beeld te hebben waar u mee aan de slag wilt. Bent u bezig met nieuwbouw of verbouw en vindt u duurzaamheid belangrijk?  Of bent u meer bezig met het opleiden van uw personeel? Er zijn talloze mogelijkheden welke voor u wellicht interessant zijn!

Om u een indruk te geven, hebben we in dit overzicht de belangrijkste categorieën op een rijtje gezet.

Categorieën

Door de regelingen onder diverse categorieën te laten vallen willen wij het vinden van de juiste subsidie overzichtelijker maken. Komt u er niet uit? Wij denken graag met u mee om de regeling te vinden die het beste past bij uw idee of project. De categorieën zijn:

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over subsidies of denkt u in aanmerking te komen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidie mkb

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: