Subsidie zonnepanelen Drenthe - Katoele Subsidie Experts

Subsidie zonnepanelen Drenthe

Subsidie zonnepanelen Drenthe

Subsidie zonnepanelen Drenthe, het belang van duurzame energie produceren speelt hierbij een grote rol. Katoele Subsidie Experts kan u bij dit subsidie proces begeleiden en de aanvragen voor u verzorgen.

Onderstaand vindt u enkele regelingen welke voor u interessant kunnen zijn.

Asbest eraf, zonnepanelen erop

De Subsidieregeling asbest eraf, zonnepanelen erop is bedoeld voor (voormalige) agrarische ondernemingen, die asbestdaken van hun gebouwen verwijderen en deze vernieuwde daken van zonnepanelen vervolgens van zonnepanelen gaan voorzien. Dit zorgt dat voor de gezondheid mogelijk risicovolle asbest wordt gesaneerd en de agrarische ondernemer gaat duurzame energie produceren.

Hier leest u alles over de regeling.

SDE voor Zonnenergie

“Door de goede timing en verwoording van onze SDE+ aanvraag is het Katoele Subsidie Experts gelukt om voor Noordhuis, thuis op kantoor een beschikking te krijgen voor subsidie van de zonnepanelen.” Jacco Wink HFA van Noordhuis Meppel BV

Lees hier het volledige verhaal.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer weten over zonnepanelen of bent u van plan te investeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, dan nemen wij de mogelijkheden met u door! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidie zonnepanelen drenthe

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: