Subsidie zonnepanelen zakelijk - Katoele Subsidie Experts

Subsidie zonnepanelen zakelijk

Subsidie zonnepanelen zakelijk

Bedrijven kunnen bij de aanschaf van zonnepanelen gebruik maken van verschillende regelingen. Bent u van plan om te investeren in duurzame energie? Dan is subsidie zonnepanelen zakelijk wellicht iets voor u. Bij Katoele Subsidie Experts hebben we veel ervaring met deze subsidie. We weten daarom precies voor welke regelingen u in aanmerking komt. Graag verzorgen wij uw aanvragen en begeleiden we het volledige subsidietraject voor u.

Asbest eraf, zonnepanelen erop

De Subsidieregeling ‘asbest eraf, zonnepanelen erop’ is bedoeld voor (voormalige) agrarische ondernemingen, die asbestdaken van hun gebouwen verwijderen en deze vernieuwde daken vervolgens van zonnepanelen gaan voorzien. Dit zorgt dat voor de gezondheid mogelijk risicovolle asbest wordt gesaneerd en de agrarische ondernemer gaat duurzame energie produceren.

Combinatie met MIA en EIA/Vamil

De regeling komt bovenop de fiscale faciliteiten voor investeringen in asbestsanering en zonnepanelen. Agrariërs die subsidie willen aanvragen, kunnen vóór openstelling van de regeling alvast een asbestinventarisatierapport op laten stellen.

Lees hier meer over ‘asbest eraf, zonnepanelen erop’.

Duurzame regelingen

Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden voor u als ondernemer. Daarom hebben wij op onze website een helder overzicht geplaatst voor duurzame regelingen.

Hier vindt u meer duurzame regelingen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden of bent u van plan te investeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken wij voor u de subsidiemogelijkheden! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie zonnepanelen zakelijk

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: