Subsidieadvies Groningen - Katoele Subsidie Experts

Subsidieadvies Groningen

Wat houdt Subsidieadvies Groningen in?

Subsidieadvies Groningen, dat is Katoele Subsidie Experts. Opgericht in 2011, en in rap tempo uitgegroeid tot een goed presterend bureau met 5 medewerkers. Eén van onze experts helpt u graag met al uw subsidievragen.

Tachtig procent van de bedrijven in Noord-Nederland weet niet wat er allemaal mogelijk is met subsidie. Bent u benieuwd of ook uw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Katoele Subsidie Experts is meer dan alleen een subsidieadvies bureau. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Dat zorgt voor korte lijnen, en dat werkt prettiger voor ons en voor u als klant. Omdat wij zelf MKB’er zijn, begrijpen wij ondernemers als geen ander. Wij staan dus dicht bij onze klanten en de klanten dicht bij ons.

Graag maken wij u dan ook wegwijs op onze website. U kunt hier informatie vinden over onder andere subsidies, medewerkers, sponsoring, nieuws, onze werkwijze en wie wij zijn.

Subsidiewijzer: Subsidiemogelijkheden Groningen

Voor bedrijven in Groningen zijn er diverse subsidie mogelijkheden. Op onze website vindt u informatie over diverse subsidies die interessant kunnen zijn voor u als Groningse ondernemer.

Wij zijn actief in verschillende branches: van innoverend MKB tot technische ondernemingen en van de agrarische sector tot recreatie en toerisme.
Er zijn algemene MKB subsidies en bedrijfssubsidies, maar ook subsidies starters. Voor alle branches zijn weer andere subsidieregelingen en de ontwikkelingen in ons vakgebied volgen elkaar snel op. Onze ervaren specialisten helpen u graag om de mogelijkheden voor subsidie Groningen in kaart te brengen, een aanvraag in te dienen en begeleiden u vervolgens gedurende het project, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als projectadministratie en deadlines.

Subsidieadvies Groningen

Voor ondernemers in Groningen die bezig zijn met innovaties en duurzaamheid is de regeling Innovatief en duurzaam MKB Groningen interessant. Er is subsidie beschikbaar voor concrete innovatieve en duurzame projecten die de Groninger economie stimuleren.

Bedrijven die bezig zijn met het scholen, gezond houden en duurzaam inzetbaar maken van hun personeel zijn er wellicht mogelijkheden binnen Groningen op Voorsprong. Dit is een intersectoraal regionaal plan met subsidie voor zaken als scholing, loopbaanadvies en gezondheidstrajecten voor werknemers.

Het Waddenfonds is een fonds voor extra investeringen in projecten in en rond de Waddenzee. Het gaat om projecten die de kwaliteit van de natuur, het landschap, de regionale economie en energie in de waddenregio duurzaam versterken. De focus van het Waddenfonds ligt de komende tien jaar om investeringen op het gebied van energie, natuur en economie die écht een verschil in gang zetten.

De Regionale Investeringssteun Groningen (RIG) heeft tot doel investeringssteun te verlenen aan ondernemingen gevestigd in de Eemsdelta en de Zernike-campus.
De regio Oost-Groningen is in de nieuwe periode opnieuw LEADER-gebied. In Oost-Groningen is gekozen om in te zetten op economie, leefbaarheid en toerisme. Samen met de mensen uit gebied, de gemeenten, de provincie en Europa zet LEADER Oost-Groningen zich in om de kansen van het gebied te benutten en de regio te versterken.

Algemene regelingen voor het mkb

Wanneer u zich bezig houdt met het ontwikkelen van producten, processen of programmatuur zou de WBSO (wet bevordering speuren en ontwikkeling) regeling interessant voor u kunnen zijn. Tevens valt technisch wetenschappelijk onderzoek onder de WBSO regeling. Voor de Jonge landbouwers in Groningen is er de JoLa. De Jonge Landbouwers (JoLa) regeling is bedoeld als steun in de rug om bijvoorbeeld het bedrijf dat jonge landbouwers van hun ouders hebben overgenomen, te moderniseren en duurzamer te maken. Dit waren enkele subsidiemogelijkheden die wellicht interessant kunnen zijn, alle subsidies van A-Z vind u terug op onze website.

Neem contact op en leg uw plan voor!

Heeft u plannen voor een nieuw project, en vraagt u zich af of hier subsidiemogelijkheden voor zijn in Groningen? Vraagt u zich af ‘wat voor subsidies kan ik aanvragen?’ Neem dan gerust contact met ons op, onze subsidie experts vertellen u graag meer over subsidie Groningen.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel ze dan gerust en neem vrijblijvend contact met ons op! Telefonisch kunt u ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidieadvies Groningen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: