Subsidiemogelijkheden - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidiemogelijkheden

Subsidiemogelijkheden

Katoele Subsidie Experts werpt een brede blik op uw onderneming en kijkt verder dan de rest. Hierdoor weten onze experts altijd de juiste subsidiemogelijkheden voor u te vinden.

Ten eerste zijn er heel veel mogelijkheden: de landelijke overheid, regio’s, provincies en zelfs gemeenten hebben allemaal hun eigen subsidiemiddelen beschikbaar. Katoele Subsidie Experts houdt dagelijks het subsidienieuws in het oog en heeft een goed overzicht van wat er mogelijk is in de subsidiewereld.

Soorten subsidie

Er zijn verschillende soorten subsidieregelingen. Bij contante regelingen wordt het subsidiebedrag rechtstreeks uitgekeerd. Bij fiscale regelingen krijgt u als ondernemer een extra aftrekpost op de fiscale winst.

Inhoudelijk zijn er verschillen tussen de diverse regelingen. Er zijn regelingen voor verschillende branches, zoals de agrarische sector of recreatie en toerisme. Ook gaan sommige regelingen uit van een bepaald geografisch gebied: bijvoorbeeld Noord-Nederland of een bepaalde provincie. Daarom hebben wij de actuele regelingen in dit subsidie-overzicht verdeeld over een aantal categorieën.

Meer weten?

Wilt weten wat de subsidiemogelijkheden voor u zijn!? Dan vindt u de mogelijkheden via deze link: Subsidiemogelijkheden. Wanneer u liever direct een van onze experts wilt spreken neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidiemogelijkheden

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: