Subsidies - Katoele Subsidie Experts Noordveen 1 te Beilen

Subsidies

Subsidies

Katoele Subsidie Experts werpt een brede blik op uw onderneming en kijkt verder dan de rest. Op onze website hebben wij alle subsidies overzichtelijk voor u op een rij gezet.

Ten eerste zijn er heel veel regelingen: de landelijke overheid, regio’s, provincies en zelfs gemeenten hebben allemaal hun eigen subsidiemiddelen beschikbaar. Katoele Subsidie Experts houdt dagelijks het subsidienieuws in het oog en heeft een goed overzicht van wat er mogelijk is in de subsidiewereld. Wij denken graag met u mee om de regeling te vinden die het beste past bij uw idee of project.

Soorten subsidies

Er zijn ten eerste verschillende soorten subsidieregelingen. Bij contante regelingen wordt het subsidiebedrag rechtstreeks uitgekeerd. Bij fiscale regelingen krijgt u als ondernemer een extra aftrekpost op de fiscale winst.

Categorieën

Inhoudelijk zijn er verschillen tussen de diverse regelingen. Er zijn regelingen voor verschillende branches, zoals de agrarische sector of recreatie en toerisme. Ook gaan sommige regelingen uit van een bepaald geografisch gebied: bijvoorbeeld Noord-Nederland of een bepaalde provincie. Daarom hebben wij de actuele regelingen in ons subsidie-overzicht verdeeld over een aantal categorieën:

 • Agrarisch
 • Bouw & Renovatie
 • Energie & duurzaamheid
 • Innovatie en R&D
 • Internationaal
 • Plattelandsontwikkeling
 • Milieu & duurzaamheid
 • Scholing & arbeid

Overzicht Subsidies

Via deze pagina vindt u de meest gebruikte subsidieregelingen. Dit is geen uitputtend overzicht.

Wilt u meer weten over subsidies?

Heeft u een projectplan, denkt u in aanmerking te komen voor subsidie of wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidies

 

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: