Subsidies Aanvragen - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidies aanvragen

Subsidies Aanvragen

Subsidies aanvragen is een vak apart. Er zijn namelijk subsidieregelingen in allerlei soorten en maten. Alleen daarom kan het voor u als ondernemer en/of organisatie al lastig zijn om de juiste subsidieregeling te vinden. Als u de juiste subsidieregeling heeft gevonden bent u er nog niet. Sommige regelingen kunt u namelijk met elkaar combineren, en andere absoluut weer niet.

Katoele Subsidie Experts maakt de match

Katoele Subsidie Experts helpt u graag om de match wél te maken en de valkuilen te vermijden. Wij zetten onze kennis van diverse regelingen en onze uitgebreide subsidiedatabase daarbij in. Wij zijn een adviesbureau dat u door het subsidieproces begeleidt van idee tot uitvoering, en van uitvoering tot verantwoording. De toekenning van subsidie betekent vaak administratieve rompslomp en verplichtingen. Wij nemen u en uw bedrijf zoveel mogelijk de administratieve lasten uit handen. Katoele Subsidie Experts begeleidt u dan ook gedurende het hele subsidietraject: van begin tot eind, van de aanvraag tot de einddeclaratie.

Tips voor het aanvragen van subsidie

 • Schakel vroegtijdig een subsidieadviseur in. Hoe eerder wij betrokken zijn in het proces, hoe groter de kansen op subsidie zijn.
 • Een subsidie is mooi meegenomen, maar laat het geen doel op zich zijn.
 • Projecten die te maken hebben met innovatie of een nieuwe aanpak van een thema zijn extra kansrijk voor subsidie.
 • Bedenk of u een project zelf gaat uitvoeren of dat een samenwerking met een partner uw project zou kunnen versterken.

Lees hier meer over de ervaringen van andere ondernemers.

Wilt u meer weten?

Heeft u een projectidee? Schroom niet om contact op te nemen, wij verkennen graag samen met u de kansen! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidies aanvragen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: