Subsidies bedrijven - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidies bedrijven

Subsidies bedrijven, wat kunt u hier mee?

Wat kunt u met subsidies bedrijven? Binnen een bedrijf zijn veel mogelijkheden voor subsidies. Voor onder andere educatie van het personeel tot het beter aansluiten op hbo/wo opleidingen. Voor bedrijven en zelfstandigen die zich met technische innovatie bezighouden is er ook subsidie beschikbaar in het kader van de Wet Bevordering Speuren en Ontwikkeling (WBSO). Het voordeel van de WBSO is een fiscale aftrek op de loonheffing.

Scholing en Arbeid

Voor elke werkgever is het van belang om goed geschoold en gemotiveerd personeel te hebben. Er zijn subsidies voor bijvoorbeeld werk-leertrajecten, praktijkleren, maar ook om de duurzame inzetbaarheid van uw mensen te stimuleren. Dit betekent zoveel als: het gemotiveerd, goed geschoold en gezond houden van uw medewerkers. Katoele Subsidie Experts diende al vele aanvragen op dit gebied met succes in.

Bekijk hier alle mogelijkheden op het gebied van scholing en arbeid.

Milieu en duurzaamheid

Doet u investeringen in milieuvriendelijke maatregelen? Maakt u uw productieproces duurzamer, of misschien uw bedrijfspand? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie. Op het gebied van milieu en duurzaam zijn er namelijk diverse regelingen. Sommige zijn fiscaal, dat betekent dat u de kosten deels mag aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting, en andere zijn contant, dit betekent dat u een bedrag op uw bankrekening ontvangt.

Er zijn bijvoorbeeld subsidies voor asbestsanering, voor milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en voor investeringen in duurzaamheid. Het is bijvoorbeeld voor ondernemers in de agrarische sector interessant om gebruik te maken van de milieu investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Bekijk hier alle mogelijkheden op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Innovatie

Heeft u een innovatief idee? Dan wil u daar waarschijnlijk zo snel mogelijk mee aan de slag, om uw vernieuwing om te zetten in realiteit. Het succesvol aanvragen van subsidies voor innovatie is één van de specialiteiten van Katoele Subsidie Experts. Onze ervaren adviseurs maken op basis van een brede blik op uw bedrijf een gedegen inschatting van de regeling die het meest geschikt is om uw innovatieve idee verder te brengen, verzorgen de complete aanvraag en nemen u de administratie en de communicatie met de subsidiegever uit handen. Innovatie kan hierbij zijn de ontwikkeling van een product dat nieuw is voor de wereld, maar kan ook gaan om de verbetering van uw eigen productieproces.

Bekijk hier alle mogelijkheden op het gebied van innovatie.

Wilt u graag meer weten?

Natuurlijk zijn er voor bedrijven nog veel meer mogelijkheden op het gebied van subsidies. Heeft u zelf een idee of een vraag op het gebied van subsidies bedrijven? Leg deze dan vrijblijvend voor aan een van onze medewerkers! U kunt ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of via de mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidies bedrijven

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: