Wat is subsidie? - Katoele Subsidie Experts Beilen

Wat is subsidie?

Wat is subsidie?

Er wordt veel gesproken over subsidie maar wat is subsidie? Subsidie is een ondersteuning in de vorm van financiële middelen en/of fiscale voordelen. Ondersteuning in de vorm van financiële middelen vindt u als contante regelingen. Bij contante regelingen krijgt de aanvrager bij goedkeuring van de subsidie het bedrag gestort op zijn/haar bankrekening. Bij contante regelingen heb je 2 mogelijkheden van uitbetaling er zijn regelingen waarbij het bedrag als voorschot wordt uitbetaald en er zijn regelingen waarbij het bedrag achteraf wordt uitbetaald. Subsidie in de vorm van fiscale voordelen kunt u laten toepassen in uw belastingaangifte.

Overzicht subsidies

Op onze website houden wij een duidelijk overzicht voor u bij van de meest gebruikte subsidieregelingen. Het overzicht vindt u via onderstaande link.

Subsidietips

 • Schakel vroegtijdig een subsidieadviseur in. Hoe eerder wij betrokken zijn in het proces, hoe groter de kansen op subsidie zijn.
 • Een subsidie is mooi meegenomen, maar laat het geen doel op zich zijn.
 • Projecten die te maken hebben met innovatie of een nieuwe aanpak van een thema zijn extra kansrijk voor subsidie.
 • Bedenk of u een project zelf gaat uitvoeren of dat een samenwerking met een partner uw project zou kunnen versterken.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over subsidies of denkt u in aanmerking te komen voor een regeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

wat is subsidie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: