DHI - Katoele Subsidie Experts Beilen

DHI

DHI: Subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en  investeringsvoorbereidingsstudies

Internationaal ondernemen – Nederlandse ondernemingen die zich bewegen in opkomende markten en ontwikkelingslanden komen in aanmerking voor subsidie van de rijksoverheid. Hiermee wil de overheid de internationalisering bevorderen en versterken. In ontwikkelingslanden levert het ministerie hiermee een positieve bijdrage aan duurzame lokale ontwikkeling.

Voor wie?

De subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies richt zich op Nederlandse mkb-ondernemingen met internationale ambitie en interesse in opkomende markten en ontwikkelingslanden. Dus is internationaal ondernemen uw ambitie? Dan is deze regeling wellicht iets voor u.

Modules DHI-regeling

De DHI-regeling bestaat uit 3 modules. U kunt een aanvraag indienen voor één van deze modules:

 1. Demonstratieprojecten: demonstratie van uw technologie, kapitaalgoed of dienst in een van de DHI-landen.
 2. Haalbaarheidsstudies: onderzoek naar de haalbaarheid van een buitenlandse investering in uw product. Met een haalbaarheidsstudie vergroot u de kans dat uw potentiële klant uit een van de DHI-landen wil investeren in uw technologie, kapitaalgoed of dienst.
 3. Investeringsvoorbereidingsstudies: onderzoek naar de technische en commerciële haalbaarheid van uw investering in een onderneming in een van de DHI-landen.

Aansluiting op de doelstellingen van DHI

 • Leidt het project tot (verdere) positionering van uw onderneming in het doelland? Is er daarbij sprake van nieuwe activiteiten, een nieuwe doelmarkt of een nieuwe technologie of dienst?
 • Is ondersteuning door de overheid daarbij gerechtvaardigd?
 • Levert het, in het geval van DGGF-landen, een positieve bijdrage aan duurzame lokale ontwikkeling?

Lees hier alles over de regeling.

Aanvragen?

Onze medewerkers vertellen u graag wanneer de tenderrondes voor deze subsidie lopen.

Heeft u zelf een idee of een vraag? Leg deze dan vrijblijvend voor aan een van onze medewerkers! U kunt ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of via de mail naar info@subsidie-experts.nl.

dhi

 

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: