Energiebesparing en Duurzame Energie Sportaccommodaties - Subsidie

Energiebesparing en Duurzame Energie Sportaccommodaties

Energiebesparing en Duurzame Energie Sportaccommodaties

Sportaccommodaties verbruiken veel energie. De energierekening is daarmee een stevige kostenpost. De regeling “Energiebesparing en Duurzame Energie Sportaccommodaties” is gericht op investeringen in energiebesparing en toepassing van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties.

Voor wie is deze regeling bedoeld?

Sportstichtingen en sportverenigingen kunnen voor investeringen in energiebesparing of duurzame energie gebruikmaken van deze subsidieregeling, mits zij voldoen aan de voorwaarden.

Voor stichtingen geldt dat zij (een deel van) een sportaccommodatie in eigendom hebben, die bestemd én in gebruik is voor activiteiten van een sportvereniging.

Voor sportverenigingen geldt een lidmaatschap bij een landelijke koepelorganisatie of een bij NOC*NSF aangesloten bond; er wordt een door NOC*NSF erkende tak van sport beoefend.

Succesverhaal

‘De samenwerking met Katoele Subsidie Experts hebben wij als prettig ervaren. Door de laagdrempeligheid, kennis & kunde van één van de medewerkers van Katoele is onze subsidieaanvraag bij de RVO een succes geworden!’ Rémon Tanis, Penningmeester bij Groen-Geel

Lees het volledige verhaal hier.

Meer weten?

U kunt voor vragen altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: