IDS-GLB Integraal Duurzame Stallen - Katoele Subsidie Experts

IDS-GLB

IDS-GLB Integraal Duurzame Stallen

Agrarische ondernemers die in de huisvesting van hun dieren investeren en daarbij extra rekening houden met dierenwelzijn én zorgen voor een vermindering van de ammoniakuitstoot, krijgen hiervoor subsidie. Wat is de IDS-GLB regeling? Deze subsidie valt onder het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB). Met de subsidie Investeringen in Integraal Duurzame Stallen GLB investeren agrarisch ondernemers in de huisvesting van hun dieren waarbij ze extra rekening houden met dierenwelzijn.

Het ministerie van Economische Zaken, de veehouderij en de verwerkende industrie willen dat de veeteelt zo duurzaam en diervriendelijk mogelijk wordt. Ze streven daarbij naar vermindering van de uitstoot van ammoniak.

Wie komen in aanmerking?

Deze regeling is bestemd voor veehouders die willen investeren in de huisvesting van hun dieren en daarbij extra rekening houden met dierenwelzijn én zorgen voor een vermindering van de uitstoot van ammoniak.

Lees hier alles over de regeling.

Meer weten?

Denkt u in aanmerking te komen of wilt u graag meer weten over de regeling? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

ids-glb

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: