Grote R&D Projecten Gelderland en Overijssel - Katoele Subsidie Experts

R&D Projecten Gelderland en Overijssel

R&D Projecten Gelderland en Overijssel

Grote R&D Projecten

Er kan subsidie worden aangevraagd voor grote R&D -samenwerkingsprojecten (Research en Development). Subsidie is mogelijk om aan te vragen door drie of meer onafhankelijke samenwerkende organisaties. Het project moet gericht zijn op de uitvoering van gezamenlijke experimentele ontwikkeling of industrieel onderzoek in combinatie met experimentele ontwikkeling. 

Waarvoor subsidie R&D

Subsidie is mogelijk voor activiteiten die zijn gericht op algemene innovatie. De activiteiten moeten passen binnen een van de S3-sectoren; Agrofood, Health en High Tech Systemen & materialen. Al dan niet in combinatie met een andere S3-sector of ondersteunende sectoren ICT, water, creatieve industrie, chemie en maakindustrie.

Voorwaarden

Subsidie is mogelijk wanneer drie of meer onafhankelijke samenwerkende organisaties uit de provincie Gelderland en Overijssel een aanvraag indienen, er moet minimaal één mkb-onderneming betrokken zijn, die ten minste 30% van de kosten maakt en betaald. Geen van de organisaties in de aanvraag mag meer dan 70% van de kosten maken. Per aanvraag bedraagt de subsidie minimaal €350.000,- en maximaal €2.000.000,-. 

Openstelling

Subsidie aanvragen kunnen worden ingediend vanaf 16 mei 2019 t/m 31 oktober 2019.

R&D

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: