Manege RCA - Successen Katoele Subsidie Experts

Upgrading en uitbreiding Manege RCA

“Dankzij het advies van Katoele Subsidie Experts hebben wij de stap durven zetten tot een grote investering. Katoele Subsidie Experts heeft 20% subsidie binnen weten te halen, en daardoor hebben wij 5% omzetverhoging in het eerste jaar kunnen realiseren. En minstens zo belangrijk het werkplezier is enorm verhoogd, alle positieve reacties van onze gasten zijn hartverwarmend. Trots en tevreden…dat wij samen met Katoele Subsidie Experts in een economisch moeilijke tijd verder hebben durven kijken dan de rest zodat wij nu de vruchten plukken!”
Marcelle van Valkengoed & Camiel van Ulden, Eigenaren Manege RCA 

Manege Recreatie Centrum Appelscha heeft haar accommodatie uitgebreid met een tweede overdekte rijbaan en een paardenvijver. De manege kan haar klanten nu een breder palet aan diensten bieden en kan meer klanten ontvangen. Naast het uitbreiden van de manege is het terrein ook toegankelijker gemaakt voor mindervaliden. Katoele Subsidie Experts heeft het projectplan voor deze uitbreiding opgesteld en subsidie aangevraagd bij de regeling Provinciaal Meerjarenprogramma Landelijk gebied van de provincie Friesland.

 Resultaat

Door de uitbreiding van de accommodatie, met een extra rijbaan en aanpassingen voor mindervaliden, is het mogelijk meer klanten te ontvangen. Hierbij kan gedacht worden aan:
•Bed & box
•Ponykampen en ruiterspelweken
•Meer lessen voor mindervaliden
 
Met de uitbreiding van de paardenvijver zijn er bredere mogelijkheden voor het samenstellen van arrangementen. Hiermee speelt de manege in op de vraag van een grotere doelgroep.
 
Wilt u het resultaat graag bekijken? Dat kan! Ga dan naar: Manege RCA in beeld

Subsidie

Katoele Subsidie Experts vroeg voor Manege RCA met succes een bijdrage aan in het kader van het provinciaal Meerjarenprogramma Landelijk Gebied bij de provincie Fryslan. Deze subsidieregeling werd deels gefinancierd door de rijksoverheid en deels door de provincie Fryslan. Lees meer over de regeling: POP3