Huize Wezup in beeld

Huize Wezup is een kleinschalige, particuliere woonzorgcombinatie voor mensen die vanwege geheugen- of cognitieve problemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Naast deze 24-uurs zorg biedt Huize Wezup ook vijf dagen in de week tijdsbesteding(participatie) en individuele begeleiding(zelfredzaamheid) aan mensen die met dezelfde klachten te maken hebben, maar nog in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Voor het realiseren van de 24-uursopvang is een woonboerderij aangekocht in Wezup. De deel van de woonboerderij is verbouwd tot een accommodatie voor 24-uurs zorg. 

Katoele Subsidie Experts heeft het projectplan voor deze omschakeling opgesteld, succesvol een STIPO-subsidie aangevraagd en het subsidieproces begeleid. De STIPO-regeling is inmiddels gesloten, maar is vergelijkbaar met de huidige LEADER-regeling.

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking:

  grafiek

  Subsidie als groeiversneller

  80% van de ondernemers weet niet wat er mogelijk is met subsidie. Wilt u uw slagkracht vergroten en subsidie inzetten als groeiversneller, maar vindt u het lastig een match te vinden tussen uw idee en een subsidieregeling? Katoele Subsidie Experts helpt u graag!

  subisidie-experts