Subsidie isolatie - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie isolatie

Subsidie isolatie

Subsidie isolatie daar zijn meerdere regelingen voor. Dergelijke investeringen leveren u als ondernemer dubbel voordeel op. Zowel voor ondernemers als voor sportverenigingen/organisaties zijn hier subsidies voor te krijgen. Wilt u liever direct en persoonlijk contact? Dat kan, ons telefoonnummer vindt u hier.

Energie investeringsaftrek (EIA)

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Investering 

Het isoleren van bestaande constructies valt onder de investeringen die in aanmerking komen voor de energie investeringsaftrek.

Lees hier meer over de regeling EIA. 

Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties

Sportaccommodaties verbruiken veel energie. De energierekening is daarmee een stevige kostenpost. Deze regeling is gericht op investeringen in energiebesparing en toepassing van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties.

voor wie?

Sportstichtingen en sportverenigingen kunnen voor investeringen in energiebesparing of duurzame energie gebruikmaken van deze subsidieregeling, mits zij voldoen aan de voorwaarden. Voor stichtingen geldt dat zij (een deel van) een sportaccommodatie in eigendom hebben, die bestemd én in gebruik is voor activiteiten van een sportvereniging. Voor sportverenigingen geldt een lidmaatschap bij een landelijke koepelorganisatie of een bij NOC*NSF aangesloten bond; er wordt een door NOC*NSF erkende tak van sport beoefend.

Lees hier meer over de regeling energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties.

Meer weten?

Wilt u meer weten of denkt u in aanmerking te komen voor een van de regelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie isolatie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: